folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"Ün Lafı Gediğine Oturtan Cevabı:))

Atatürk"Ün Lafı Gediğine Oturtan Cevabı:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Atamız dünyadaki sayılı deha insandan bir tanesidir, hatta benim için tektir, bunu tüm dünya kabul etmiştir ve Atatürk gibi bir insanın 100 yılda bir geleceğini söylerler, Ne mutlu Atatürk gibi bir atamız var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    TheGoFReT bunu yazdı:
    -----------------------------

bi tane daha var

ATATÜRK büyük bi yemek vermiştir bir sürü lord vardır yemekte.yoğun bi kalabalık vardır o sırada türk garsonlardan biri tepsiyi herkesin ortasında devirir.gözler ATATÜRK e çevrilir. ATATÜRK lord lara döner veşöyle bi cevap gelir

bizim türkler herşeyi becerdi bi türlü uşaklığı beceremediler der 

bu süpermiş ya (H) helal ataya..datmin oldum resmen :D:D

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

TheGoFReT bunu yazdı:

bi tane daha var

ATATÜRK büyük bi yemek vermiştir bir sürü lord vardır yemekte.yoğun bi kalabalık vardır o sırada türk garsonlardan biri tepsiyi herkesin ortasında devirir.gözler ATATÜRK e çevrilir. ATATÜRK lord lara döner veşöyle bi cevap gelir

bizim türkler herşeyi becerdi bi türlü uşaklığı beceremediler der 

----------------------------

bu daha gusel kapak olmus :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    12316516516516516541 kere okudum snrm

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

darkii bunu yazdı:

Hiçbir ulusun himayesine girmemiş zamanında viyana kapılarına kadar dayanmış ordumuz bugun dış güçlerin tek bir sözüyle operasyonu yarıda bırakıp geri döndü.

---------------------------------

sen buna inanacak kadar kendi ordundan, kendi mehmetciginden suphe mi duyuyorsun? 7 gun boyunca lojistik destek gonderildi, 7 gun boyunca gerek havadan ozel timler, gerekse sınırdan takviye bölükler gönderildi ve hepsinin girmesi bu kadar uzun bir zaman sürerken bir 6 saatcikte geri cekildi hea? ben sana ne yapmak istediklerini soleyeyim mi? bu kadar supheci olma... sen turk ordusu k. ırak'a girdikten sonra ogrendin cıktıklarında da elbet ne zaman cıktıklarını bilmeyecektin. eger sen bilseydin ben bilseydim bu operasyonu neden yapıorus biz? simdi zaviyat sayımına kamplara geri donmek zorunda olacak teroristlerin izlenme, yakalanma, ve yok edilmesi ile ilgili bir kucuk ayrıntıyı hatırlatayım sana. sen amerika cık dedi diye mi cıktık sanıorsun hala? ben iran sınırında asker konuslandırdıklarını geri cekilme soylentileri yayılmaya basladıgında herkese soluordum kimse bana inanmıordu... ama TV de cıkınca hepsinin agzı acık kaldı... biras daha mantıklı yaklasırsak olaya, biz oraya savasa gitmiorus girip bir daha cıkmamazlık yapalım, biz oraya aq pkk serefsizlerinin soyunun onune gecmeye gidiorus... uygulanan taktik pingpong taktigidir yani vuyr kaç ta diyebilirsin sen ona... bence bir kez daha dusun.....

konu dısına cıktık biras ama toparlamam gerekirse, ATAM'ın bu operasyon sonrası kemikleri sızlamıordur eminim, yuregi heyecanla carpıordur.... cunku uzun zamandır Türkiye hic bu kadar dediğimi yaparım kimse bana karısamaz seklinde bir tavır sergilememişti... bu sefer gercekten kendi oldu... ATAM'ın sızlasa sızlasa yuregi bu ülkenin basına gecen serefsiz evlatlardan sızlamıstır... bu ülke bu sekilde yonetilmeye devam da ettikce de sızlamaya devam edicektir.... benim soleyeceklerimde bu kadardır...

ayrıca zeki ATAM her zaman konustugunu ve konusacagını bilirmiş bütün tarih kitapları bu sekilde yazıor.... hiç sasırmamak lazım :)))

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    saol güzel paylaşım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Dünyanın Tek korkdugu yüce insan heleki verdigi basarılar sonucda ABD bile dize gelirken o günlerde ve simdiki günlerler kıyaslıyorum Ve utanıyorum ne hale getirdiler Güzel vatanı :(
Toplam Hit: 2956 Toplam Mesaj: 18