Ata"Ya Mektup
-
benzaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
üfffff, valla bi başından bi ortasından bi de sonundan okudum gene de baydı..
-------------------------tabi baydı demi,ama konu eğlenceye aşka başka şeylere gelince baymaz .aslımızı unutmayalım,asılsızsanız da bu tür konulara vakıf olmayalım.aramızdan bir büyüğümüz,vatana yıllarca hizmet etmiş bir abimiz böyle bir güzel noktaya dokunmuş lütfen buna saygı gösterelim............!!!!!!!1
-
Arkadaslar koydum ise isteyen okur isteyen okumaz uzun olmus su olmus bu olmus ben böyle okudum ve keyif aldım.Okumuyosan yorumj yapma pas gec.
-
Okudum sapına kadar siyasi konu....(Sol-Antika Komunizm yanlısı) Siyasi düşünceleri için yine Atatürkü kullanmışlar yazık. Gülüyorum amk bişeyler yapmak istiyosan parti kur derdini anlat becerebiliyosan iktidar ol. Ya hiç mi yok parti tüzüğünde bu yazılanları olan kapitalizm karşıtı devletçi yapıyı savunan parti... komunist parti işçi partisi bilmem ne yok mu ona oy verin. Ana muhalefet partisi aptal mı yazıda olan bi yığın sorunu gündeme getirmiyo? Yada yok Bunlar sorun ve bu sorunları dile getiren parti mi bulamıyosunuz? Yazıyı komik buldum ...
----Gugıla "Ataturk ve Komunizm" yaz. Şansımı denemek istiyorum butonuna bas. Oku oku oku... Bitti.----
-
doğrular vardır bu doğrular bazılarının canını acıtacaktır bu uğurda susturmak için yapmayacaklarşı şey klamayacaktır.Unutmayın bu ülkede cumhuriyete sahip çık desteğine 1 milyondanf azla kişi katıldı.Ancak türbana 500 kişi aynı gün oldu.Kavga çıkartan türbanlılar olurken cumhuriyet için toplananlar sessiz sakin yürüdü..