Ata’Yı Hiç Böyle Gördünüz Mü?
-
TorNaVida bunu yazdı:
----------------------------- ilk resimdeki Atatürk değil 2. resim ise biraz andırıyor. -----------------------------
keisnlikle atatürkün resmi bende hep atatürkü farklı biliyordum ama bir çok resimde çok değişik çıkmış :)Karizma derken hep savaş yok birazda eylence hay gidi atam bea Türk milleti sensiz anlamsız kalırdı.
-
Çok Güzel ya sağolasın.İyiki Atatürkle aynı taraftayız yoksa ....kü tutmustuk valla.
-
adam bilmiyomuydu çocuk yapmayı amk. onun uçkuru yokmuydu sırf osmanlıdaki gibi veliahtlık olmasın diye çocuk yapmamış daha büyük fedekarlık olabilirmi bırakında oda özlemini böyle gidersin karizma falanda çizilmemiş çok yakışıklı çıkmış iki resimdede
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------ilk resimdeki Atatürk değil 2. resim ise biraz andırıyor.
-----------------------------
nerden bilion aq olmadığını askerlik arkadaşın mı? :D
sen nerden biliyosun hoca o geminin kaptanımıydın :) İlk resimdeki Atatürk değil dedim olabilr ile değiştiriyorum ama ben hiç benzetemedim yüz hatları vs. benzemiyo fazla :) -
ataturk burda genclere yıne bılgı verıo kardeslerım salıncagın ne kadar eglencelı bır sey oldugunu belırtıo ama yanı atamız bak helal olsun o zamanda salıncakta sallaanıo . Yanı pes sonucta bu zamna gelmemızı saglamıs ya sız ona bakın
-
byoztrk bunu yazdı:
ataturk burda genclere yıne bılgı verıo kardeslerım salıncagın ne kadar eglencelı bır sey oldugunu belırtıo ama yanı atamız bak helal olsun o zamanda salıncakta sallaanıo . Yanı pes sonucta bu zamna gelmemızı saglamıs ya sız ona bakın
mauhuahua süpersin ya hiç bu açıdan bakmamıştım valla :)) -
kurban oldugum...
atamizin ne kadar özel bir insan oldugu'nu bu karelerde'de cok güzel görme firsatimiz oldu...
bir milletin komutani...asil bir kisilik...kendine güvenen, kasmayan, kompleksleri olmayan, halktan biri...vatandas gibi bir vatandas...