Ateist Arkadaşlar Ve Bilgisi İyi Teist Arkdaşlar
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
n2n2 bunu yazdı:
-----------------------------Antitez dediğin peygamberin, kuranın falan neden yalan olduğuna dair kanıtlar mı yoksa yaradılış fikrine karşı bir alternatif fikir var mı diye mi soruyorsun?
-----------------------------evet peygamber ve kitapların olmadığına dair kanıtları tezleri nedir
----------------------------
Bunların olduğuna dair hiçbir elle tutulur kanıtın olmaması zaten bunların gerçek olmamasının kanıtı oluyor mantıken ama detaylı araştırmak istiyorsan Turan dursun bu işi çok temiz açıkladı, kimseye hakaret etmeden gayet objektif şekilde ve islamın kendi kaynaklarını kullanarak, bunların neden yalan ve insan işi olduğunu, çelişkilerini, mantığa ve insanlığa aykırılıklarını vs, onun kitapları işini görecektir, "Din bu" serisinden başlayabilirsin
-
Silent_King bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
forum.ateizm2.org burda zamanında çok takıldım güzel sitedir merak ettiğin soruların cevapları var.
turandursun.com forum bölümü mevcut ordada bu konular ile ilgili bilgi edinebilirsin ancak tahribatta tartışma ortamı çıkar o yüzden buralara bak.
-----------------------------ateist misin usta :)
-----------------------------Biraz öyle :)
-
Silent_King bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
forum.ateizm2.org burda zamanında çok takıldım güzel sitedir merak ettiğin soruların cevapları var.
turandursun.com forum bölümü mevcut ordada bu konular ile ilgili bilgi edinebilirsin ancak tahribatta tartışma ortamı çıkar o yüzden buralara bak.
-----------------------------ateist misin usta :)
-----------------------------forum ateizm da ateistten fazla müslümanı bulunmaktadır. o forum adından düşündüğünüz gibi full bir ateist forumu değil din tartışma forumudur.
ancak çok saçma tartışmalar yapabiliyorlar tek güzel yanı
atıyorum
Z-cihan şunu savunacak ibrahimeren şunu savunacak 2 karşıt fikirli forumda tartışıyor ve herkez yazılan herşeyi görebiliyor. dediğim gibi bazen boşa uzatılıyor.
en küçük inançtan inanç üretiyorlar deistliği ve ateistliği kendi arasinda şöle düşünüyorasn böle böle düşünüyorsan şöle diye 20 30 alt kategoriye ayırmak mümkündür , veya kafa karıştırmak istiyorsanız onu başarırsınz yanlış araştırma yaparsanız kafayı yiyebilirsiniz =)
-
Mutlak madde diyorum,
-
ateist, neyi? neden? kanıtlamaya çalışsınki..
adam zaten hiç bişeye inanmıorum diyo, yok böyle bişey dio, olmadığını iddaa ettiği şeyi nasıl kanıtlasın adam:)
var olduğunu iddaa eden adam anca kanıtlamalı..tabi kanıt size göre nedir, oda izafi..
( laflarımı çekiştirmeyin, beşyüz yıl sonra dini bi konuya yazıyorum, bu sitenin yöneticileri ateist, deist, yobaz, vs... ayrımcılık var diye yırtınmayın çünki yok öyle bişey ) -
http://www.filmbelgeselvs.com burdan din bilim ve darwin konulu tartışmayı izleyeilirsin bu tr konularda merakın varsa 3 saat boyunca baya güzel ilerliyo program akıcı falan.
-
sizde yoksunuz tahribatta yok suan hic birsey yok bosverin yok yok yok ama yokdan var oldunuz iste neden acaba
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------http://www.filmbelgeselvs.com burdan din bilim ve darwin konulu tartışmayı izleyeilirsin bu tr konularda merakın varsa 3 saat boyunca baya güzel ilerliyo program akıcı falan.
-----------------------------dostum zaten tüm bu soruların cevabını bu proogram sonrasından beri merak ediyorum celal hoca süper cevap veriyor ok.
ama tamam inanmıyoda birileride kuran filan diyo
biri çıkıp kuran yok ben inanmıyorum sebebide bu demiyor?
-
patates bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------http://www.filmbelgeselvs.com burdan din bilim ve darwin konulu tartışmayı izleyeilirsin bu tr konularda merakın varsa 3 saat boyunca baya güzel ilerliyo program akıcı falan.
-----------------------------dostum zaten tüm bu soruların cevabını bu proogram sonrasından beri merak ediyorum celal hoca süper cevap veriyor ok.
-----------------------------o zaman aynı siteden zeitgeist the movie yi izle insanlar neden bir dine ihtiyaç duyar dinler nereden çıkmış? onlarıda orada bulabilirsin.
celal hoca rulez:D
-
Arlong bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------o zaman aynı siteden zeitgeist the movie yi izle insanlar neden bir dine ihtiyaç duyar dinler nereden çıkmış? onlarıda orada bulabilirsin.
celal hoca rulez:D
3 ünüde izledim:)