Ateist Arkadaşlar Ve Bilgisi İyi Teist Arkdaşlar
-
Kesin uzaylılar getirdi abicim...
Hele bazen öle öküzler cıkıyorki,
diyorum bununla yaratıcı bile uğraşmaz...
Uzaylıların fabrikalarındaki defolu ürünlerden...
Bizim sitedede cok var...
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
forum.ateizm2.org burda zamanında çok takıldım güzel sitedir merak ettiğin soruların cevapları var.
turandursun.com forum bölümü mevcut ordada bu konular ile ilgili bilgi edinebilirsin ancak tahribatta tartışma ortamı çıkar o yüzden buralara bak.
-----------------------------vay aq söze bak ; o sitede sağlam yazılar varmış.
"Hayat hala cehenneme dönmemişse, bu dinler sayesinde değil, bu dinlere rağmen dönmemiştir..." Tolstoy
-
şimdi yaratılış bi kenara..bütün alem dönyor ve hareket ediyor dimi usta? peki bişey hareket ediyorsa ya çekiliyor ya itiliyordur dimi?
ben şahsen diyemem ki bugünlere kendi çabamla geldim. güneşten ışık olup geldim,hava olup yağdım toprak olup çıkardım.murat olup istedim.. ? kader denen bişey yOk desemde vAr yani :D
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi yaratılış bi kenara..bütün alem dönyor ve hareket ediyor dimi usta? peki bişey hareket ediyorsa ya çekiliyor ya itiliyordur dimi?
ben şahsen diyemem ki bugünlere kendi çabamla geldim. güneşten ışık olup geldim,hava olup yağdım toprak olup çıkardım.murat olup istedim.. ? kader denen bişey yOk desemde vAr yani :D
-----------------------------istatistik işe yaramış hocam sende helal!:))
-
Kendine bir bak nerende bir hata görüyorsun sence bir gözün daha mı olmalıydı kafanda ? yoksa burnun göbeğinde mi olmalıydı ya da senden doğan sana değil de başka varlıklara mı benzeseydi ? sence bu mükemmellik nasıl varoldu ?
-
ateistlik bi din ideoloji olmadığı gibi görüş bile değildir yani dinlerdeki gibi ateistlik adına konuşabilecek beyan verebilecek kimse yoktur varsa da bu kimseye kıçınızla gülünüz.
ateistlik denen şey insanın default fabrika ayarlarıdır , din ideoloji kültür vb şeyler sonradan install edilir ama tabi makina bunlar olmadanda çalışabilir. insanın doğumunda oluşumunda inanç felsefe görüş gibi şeyler yoktur sonradan çevresindekiler tarafından yüklenir , o da zamanı gelince bu yazılımları kendi çocuğuna yükleyecektir taa ki ne işe yarıyor bunlar diyene kadar . bazılarının savunduğu gibi kullanılmazsa sistem aksamasına yol açan bir zorunlulukta değildir, bu yazılımı sisteminden temizlemiş ve hayatına sağlık ve mutlulukla devam eden niceleri vardır. aksine din denen bu alışkanlığını ısrarla sürdürenler de sorun çıkmaktadır daha doğrusu çevrelerine karşı sorun çıkarmaktadırlar burada ve heryerde olduğu gibi dinsiz ateist bilmem ne dedikleri sıradan insanlara amaçsızca saldırmaktalar. dinsiz yaşam olamayacağını iddia etmek bilgisayarı win95 den ibaret sanmaktır.
şöyle de denebilir , uyuşturucu kullanmak, sigara içmek insanın normal hali değildir ama biyerden bu pis alışkanlığa bulaşınca tamamen uninstall edip sistemi temizlemek zor bir uğraştır ve kafalarımızın bir reset düğmesi varsa da nerede olduğunu bilmiyoruz henüz. ancak din uyuşturucu kadar sigara kadar masum bir zararlı alışkanlıkta değildir, çevresine bulaştırmaya bu alışkanlığa sahip olmayanlara saldırmaya rahatsızlık yaratmaya odaklanmıştır. dinlerin tüm derdi sorunu imansızlar kafirler diye adlandırdıkları, kendi ürünlerini kullanmamayı seçmiş insanlardır. rakip firmanın ürününü kullanıyor olması daha büyük bir suçtur hatta örneğin islamiyette en büyük günah allaha inanmamak ( yada şirk koşmaktır) yani 4 yaşında çocuğa tecavüz edip öldürmek daha ufak bir suç buna göre ...
en bilindik sorularıda "epeki nerden geldik" ben ne biliyim mk elinde tanrılardan gelmiş kitap olduğunu iddia eden sensin ve iddialarını da kanıtlayamayanda sensin nerden geldik neden sorusuna cevap vermek ya da senin zırvalamalarının gerçek olmadığını kanıtlamak durumda değilim heralde ? ama işte bunu anlatmak biraz zordur çünkü bu zararlı yazılım sistem kaynaklarını işgal ederek iletişim ve mantık devrelerini muhtemelen manipüle etmiştir
kısaca olay karikatürde görüldüğü gibidir
http://www.godlessgirl.com/wp-content/uploads/2009/06/85.jpg
-
bunların çıkışını bulmak çok basit bütün dinlerin yaratıcıları genelde toplumdna uzak kendi başına dağ ova plato gibi mekanlarda takılan insanlar.
e seni dağa değil hatta evine kapatalım 1 ay boyunca bi de öyle sıkıntılı din baskısı üzerine geçen bi zamanda yaşa. diğer dinleride inkar ediyo ol sıyırıp yazmazmısın bi kitap? yazmazsan başkası yazar.
-
Hocam hepinizin okuma yazması vardır Bi ricam var alın bi Kuranı kerimin türkçe mealini okuyun başka bişey yazmak gereksiz ama mutlaka okuyun yanlıs anlamayın sadece Ateist arkadaşlar deil zamanı olan herker bi okusun
-
dine inananlar yaradanın var olduğunu kanıtlayamaz inanmayanlar da yok olduğunu kanıtlayamaz. Ancak tartışır dururuz millet aya çıkar biz haaalaa Allah var mı yokmu tartışması yaparız..
-
Tanrı kendisinin mükemmel, bizim eksik olduğumuzu biliyor.Ve mükemmel olamayız ama olmamızı istiyor.Ve olamazsak bizi cezalandırıyor,
ne dediğimi anlıyor musunuz?
Tanrı en büyük hayduttur.Büyük patron, anlıyor musunuz?
Bizi emriyle yaşatıyor, yapmazsak ölümü sunuyor.Bizimle yüz yüze konuşması gerekmiyor.Ve neyi neden yaptığını
açıklamaya da gerek duymuyor.Dediğimi anlıyor musunuz?
Zenciler cennette bir yerde oturuyorlar,kapuçino içip dinleniyorlar…Tüm dünya ellerinde mi?Tüm dünyayı taşaklarından yakalamışlar! “Yüce yaratan” ve tüm bu boklar.Başlangıçta Tanrı’nın hiçbir şeyi yoktu.O da bir şeyler yapmaya başladı.Toprağı, havayı,suyu, suda yüzen şeyleri yaptı,sürüngenleri, bacakları olanları yaptı.Tanrı kendisini büyüttü.
Sonra bir iki gün içinde ya da bir kaç milyon yıl içinde insana nefes verdi. Ve o günden beri hayatı bizden emip alıyor.
Augustus Hill