Ateistlik İle İlgili Bir Kaç Soru .
-
şu namaz mevzusu şöyle okuduğum kadarıyla
karşı taraftan biri ölüyo ve oğlu muhammede gelip babasının namazını kılması istiyo, ömer'de müslüman olmayanın cenaze namazını nasıl kılarsın diye muhammede söylüyo muhammedde boşver diye yanıtlıyo daha sonra muhammed adamın namazını kılıyo ve bundan sonra o ayet iniyo işte kafirlerin namazı kılınmaz vs
-
Dini ve yaratıcıyı inkar eden birine inkar ettiği konular uyarınca muamele etmek akıl kârı değildir zaten.
-
Efendi bunu yazdı
Dini ve yaratıcıyı inkar eden birine inkar ettiği konular uyarınca muamele etmek akıl kârı değildir zaten.
-
çizik. evde ayrıntıyla inceleyeceğim güzel konu kitap bile yazılabilir
-
konuyu kaçırmışım yazık oldu
bu müslümanlar hep en iyi biz biliriz ayağında takılıyorlar ateist olduktan donra çevremdekiler bana hep, yazık oldu sana inşallah doğru yolu bulursun diyorlar,halbuki biri bile açmamış kuranı okumamış,her perşembe ve cuma günleri abilere,sohbetlerine gidiyorum.
amacım ne?
dini sorgulamak,dini tek bir kaynaktan bir ağızdan öğrenmek istemiyorum.elimde şu an 10'a yakın dini kaynak var bi kısmını tarikatlardan bi kısmını camilerden bi kısmını dindar kesminden aldım.ben sorguluyorum.
peki müslüman olan ne yapıyor?
tab ki en mantıklı olanı,
allah tekdir, din süper bişi,yanacaksın,
----
ulan ben çevremdeki müslümanlarla tartışmaya girerken dediklerimi duymasın diye ortamdan kaçan başörtülü kız gördüm.
sorgulayın ve allahın ha bire muhammet ile isa yı korumasına tanık olun.