Ateşli Silah Yaralanması
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
avda iken uzak mesafeden vurulan çok arkadaşım var doktora gittik ama saçmaları çıkarmadılar ama yakın mesafe ise mutlaka doktora git çünkü yakın mesafede saçmalar açılmaz ve top halinde isabet gösterir yara 2 3 hafta gibi bir süreçte iyileşir bir ay içinde kırık kemik kaynar ama bir süre sonra o bölge iltihap toplar ve yeniden yara olur av kazalarında büyük cezalar verilmiyor fakat av tüfegi sahibinede dava açılır tüfege el konulup ruhsatı iptal edilir
korkmadan bence doktora gidin kazaen vuruldum de tutuklama yada göz altı olmaz sadece kamu davası açılır .
geçmiş olsun dileklerimle .
-----------------------------Hocam dava açılacak bir şey yok ki, dürbün kalibrasyonu yaparken olan kaza, beyinsiz herif mazgaldan çıkarmış çaputun üstüne yatmış tutukluk gidermeye çalışıyormuş. Hastane yapacağını yaptı zaten, ağrı kesicinin tesiri geçince zonklama başladı; zonklama, ağrı ve arada bir kasılarak acıma olayı var, kemiktede sızlama var, sağ but iki katından fazla oldu sanırım; kıçımı göremediğim için bir şey diyemiyorum, ayak topuğumdan belime kadar yanıyor ve arada kaslar çekiliyor, belde de ağrı var. Yivsiz tüfek olsaydı tek butla kurtaramazdım, yivliyle de ilk defa vuruluyorum adeta ayaklarımı yerden kesti.
-
tosun bunu yazdı:
Geçmiş olsun demekten başka elimden bişe gelmiyor :/
----------------------------- -
büyük geçmiş olsun .. hocam karadenize yakın mısın ?
-
Büyük geçmiş olsun.
-
oha onunkide nası bi dikkatsizlikmiş :| çok geçmiş olsun iileşmen dileğiyle
-
hocam ölmediğine dua et yivsiz tüfekle vurulanın yaşaması mücize ( Yakın Mesefaden )
-
çok Geçmiş olsun Iret abi.nasıl oldu Recep İvedik misali mi? :)
-
Explosive bunu yazdı:
hocam ölmediğine dua et yivsiz tüfekle vurulanın yaşaması mücize ( Yakın Mesefaden )
-----------------------------Aman hocam ne yaptın dostumuz kabadan vurulmuş vurulma öldürmedi; adamı kalpden götürecen ;
-- bizim bir rahmetli vardı aynı senin gibi kabadan vurulmuş du
-- eeee noldu sonra ?
-- Rahmetli dedik yaaaa.
:)
Geçmiş olsun kardeşim.
-
hocam film tavsiyesi, film linki ne varsa alayım.
-
Geçmiş olsun hocam :/
Mandrake'yi izle iyi gider :)