folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ateşli Silah Yaralanması

Ateşli Silah Yaralanması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

the walking dead dizisini indir izle unutursun acımacı kalmaz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam büyük geçmiş olsun.. Çatlak varsa 2.5 3 hafta içerisinde iyileşirsin fakat daha sonradan ağrı vs yapabilir..
    ben ağır trafik kazası geçirdim daha kemikler kaynamadı 3 ay oldu nerdeyse.. Çatlakların türüne bağlı bazıları 1 / 1.5 ayda da iyileşebiliyor mümkün olduğunca o bölgeye baskı yapma.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam büyük geçmiş olsun.. Çatlak varsa 2.5 3 hafta içerisinde iyileşirsin fakat daha sonradan ağrı vs yapabilir..
    ben ağır trafik kazası geçirdim daha kemikler kaynamadı 3 ay oldu nerdeyse.. Çatlakların türüne bağlı bazıları 1 / 1.5 ayda da iyileşebiliyor mümkün olduğunca o bölgeye baskı yapma.

evet çatlak feci  uyku sersemi duvara toslamışdım ayağımı vurdum parmagım yamulmuştu garanti çatlamıştır kendi kendine iyileşti :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

kalibrasyon kaç ? Sanırım yakın mesafe yoksa ön taraftan çıkardı. Tahminim bir ay sonra hiç bir yardıma ihtiyacın kalmaz. Çatlak tam olarak hangi kemikte bilmiyorum ama ufak tefek acılar yaz sonunu bulur. Neyse çok geçmiş olsun...

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

et et sulu yiyecekler ve elma tüketmeni tavsiye ederim seviyorsan 5 günde bir kelle paça iç, süt iç kemik iyileşir

yüz üstü yatmak çok can sıkar adam nefes alamaz eğer mümkünse kendine eğimli biyatak filan yaptır uyumadığın anlarda orda yat

(2-3 yorganı eğimli şekilde yere/yatağa sererek yapabilirsin bu eğimli yatağı)

dizi izle- film izle-oyun oyna ziyaretine gelenlerle konuş ama kafanı fazla takma 

kal sağlıcakla büyük geçmiş olsun 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydr
    hydr's avatar
    Erkek

hocam anime izlemeye başlayabilirsin  hiç izlemediysen death note la başlayabilirsin 

http://www.tahribat.com/Forum-Bitmis-Anime-Seri-Onerisi-123723/1/#1411118

burda da güzel tavsiyeler var

herneyse....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://img.donanimhaber.com/upfiles/355373/7258EA815F7D44C4973CD48E9364C0C7.jpg

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

http://img.donanimhaber.com/upfiles/355373/7258EA815F7D44C4973CD48E9364C0C7.jpg

Robinson :| bağ sur ol emi, bağsur prostat ve kekeme ol :| pis herif.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca geçmiş olsun.. kelle paça falan iyi gelir bu kırıklara.. kemik kaynadıktan sonra soğuk havalarda kıçını iyi muhafaza etmen gerekecek çünkü kırık yeri feci sızlama yapıyo soğukta.. allah şifa versin :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

İlginç bir deneyim olsa gerek Iret dayı sanslı adamsın.

Kafam oldu galiba:|
Toplam Hit: 6396 Toplam Mesaj: 44