Ateşli Silah Yaralanması
-
the walking dead dizisini indir izle unutursun acımacı kalmaz
-
hocam büyük geçmiş olsun.. Çatlak varsa 2.5 3 hafta içerisinde iyileşirsin fakat daha sonradan ağrı vs yapabilir..
ben ağır trafik kazası geçirdim daha kemikler kaynamadı 3 ay oldu nerdeyse.. Çatlakların türüne bağlı bazıları 1 / 1.5 ayda da iyileşebiliyor mümkün olduğunca o bölgeye baskı yapma. -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
hocam büyük geçmiş olsun.. Çatlak varsa 2.5 3 hafta içerisinde iyileşirsin fakat daha sonradan ağrı vs yapabilir..
ben ağır trafik kazası geçirdim daha kemikler kaynamadı 3 ay oldu nerdeyse.. Çatlakların türüne bağlı bazıları 1 / 1.5 ayda da iyileşebiliyor mümkün olduğunca o bölgeye baskı yapma.
-----------------------------evet çatlak feci uyku sersemi duvara toslamışdım ayağımı vurdum parmagım yamulmuştu garanti çatlamıştır kendi kendine iyileşti :D
-
kalibrasyon kaç ? Sanırım yakın mesafe yoksa ön taraftan çıkardı. Tahminim bir ay sonra hiç bir yardıma ihtiyacın kalmaz. Çatlak tam olarak hangi kemikte bilmiyorum ama ufak tefek acılar yaz sonunu bulur. Neyse çok geçmiş olsun...
-
et et sulu yiyecekler ve elma tüketmeni tavsiye ederim seviyorsan 5 günde bir kelle paça iç, süt iç kemik iyileşir
yüz üstü yatmak çok can sıkar adam nefes alamaz eğer mümkünse kendine eğimli biyatak filan yaptır uyumadığın anlarda orda yat
(2-3 yorganı eğimli şekilde yere/yatağa sererek yapabilirsin bu eğimli yatağı)
dizi izle- film izle-oyun oyna ziyaretine gelenlerle konuş ama kafanı fazla takma
kal sağlıcakla büyük geçmiş olsun
-
hocam anime izlemeye başlayabilirsin hiç izlemediysen death note la başlayabilirsin
http://www.tahribat.com/Forum-Bitmis-Anime-Seri-Onerisi-123723/1/#1411118
burda da güzel tavsiyeler var
-
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Robinson :| bağ sur ol emi, bağsur prostat ve kekeme ol :| pis herif.
-
hoca geçmiş olsun.. kelle paça falan iyi gelir bu kırıklara.. kemik kaynadıktan sonra soğuk havalarda kıçını iyi muhafaza etmen gerekecek çünkü kırık yeri feci sızlama yapıyo soğukta.. allah şifa versin :)
-
İlginç bir deneyim olsa gerek Iret dayı sanslı adamsın.