folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder ATI Ekran Kartı Görüntü Sorunu

ATI Ekran Kartı Görüntü Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Mürdiler herkese hayırlı geceler. Elimde Asus marka ATI 9600 SE VGA ekran kartı var. Ekran kartını bağladım fakat pcde grafikler değişti. İnternetten sürücüsünü de indirdim ama fayda etmedi. Nasıl hallederim bunu ?

Buyrun ekran görüntüsü

http://img819.imageshack.us/img819/116/adszed.jpg

Tren odun seçmez hacı abi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

grafikler değişti derken windows klasik temasını mı kast ediyorsun anlamadım ? :S

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Hocam ekran görüntüsü aldım bilmiyorum gözüküyor mu. Gözükmüyorsa da durumu izah etmeye çalışayım. Ekrantaki tüm grafikler piksel pikse oldu. Sanki üstünde mavi noktacıklar var hepsinin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Kullandığın işletim sistemine göre en son doğru olan sürücüyü indir, kaldırıp onu kur tekrar, olmazsa kaldır, bilgisayarı yeniden başlat tekrar kur..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bilgisayar sağ tık özellikler en iyi görünüm için ayarla uygula tamam bitti gitti.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

bilgisayar sağ tık özellikler en iyi görünüm için ayarla uygula tamam bitti gitti.

Bahsettiği şey o değil, pencerenin üstündeki mavi renkli bara dikkat et..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

sağ tık özellikler gelişmiş performans ordan en iyi görünümü seç tamam tamam tamam :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

@Bilinmeyen hocam onu 2 3 kez denedim yemedi. Sürücüsünü kaldırpı bilgisayarı açtığım zaman hiçbir sorun yok. Ama ekran çözünürlüğünü değiştirdiğim anda boka sarıyor işler.

@Nitous Hocam denedim olmadı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

driver sorunu driverları tamamen kaldır tekrar yükle doğru driverları yükklediğindende emin ol

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hocam driverla alakalı olan tüm yazılımları kaldır, bilgisayarı yeniden başlat,

Daha sonra bu linkten http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=Turkish

(İşletim sistemini XP Professional 32-Bit olduğunu varsayıyorum..) sürücüyü yükle, sonra yeniden başlat, olmazsa yapacak bir şey, aynı sorunla çok karşılaştım, doğru sürücüyü yüklemeyince öyle oluyor..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

Hocam driverla alakalı olan tüm yazılımları kaldır, bilgisayarı yeniden başlat,

Daha sonra bu linkten http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=Turkish

(İşletim sistemini XP Professional 32-Bit olduğunu varsayıyorum..) sürücüyü yükle, sonra yeniden başlat, olmazsa yapacak bir şey, aynı sorunla çok karşılaştım, doğru sürücüyü yüklemeyince öyle oluyor..

Doğru sürücüyü yükleyince hallolacaksa sorun yok. Bulana kadar denerim artık

Toplam Hit: 3282 Toplam Mesaj: 25