ATI Ekran Kartı Görüntü Sorunu
-
Mürdiler herkese hayırlı geceler. Elimde Asus marka ATI 9600 SE VGA ekran kartı var. Ekran kartını bağladım fakat pcde grafikler değişti. İnternetten sürücüsünü de indirdim ama fayda etmedi. Nasıl hallederim bunu ?
Buyrun ekran görüntüsü
-
grafikler değişti derken windows klasik temasını mı kast ediyorsun anlamadım ? :S
-
Hocam ekran görüntüsü aldım bilmiyorum gözüküyor mu. Gözükmüyorsa da durumu izah etmeye çalışayım. Ekrantaki tüm grafikler piksel pikse oldu. Sanki üstünde mavi noktacıklar var hepsinin.
-
Kullandığın işletim sistemine göre en son doğru olan sürücüyü indir, kaldırıp onu kur tekrar, olmazsa kaldır, bilgisayarı yeniden başlat tekrar kur..
-
bilgisayar sağ tık özellikler en iyi görünüm için ayarla uygula tamam bitti gitti.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayar sağ tık özellikler en iyi görünüm için ayarla uygula tamam bitti gitti.
-----------------------------Bahsettiği şey o değil, pencerenin üstündeki mavi renkli bara dikkat et..
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------sağ tık özellikler gelişmiş performans ordan en iyi görünümü seç tamam tamam tamam :D
-
@Bilinmeyen hocam onu 2 3 kez denedim yemedi. Sürücüsünü kaldırpı bilgisayarı açtığım zaman hiçbir sorun yok. Ama ekran çözünürlüğünü değiştirdiğim anda boka sarıyor işler.
@Nitous Hocam denedim olmadı
-
driver sorunu driverları tamamen kaldır tekrar yükle doğru driverları yükklediğindende emin ol
-
Hocam driverla alakalı olan tüm yazılımları kaldır, bilgisayarı yeniden başlat,
Daha sonra bu linkten http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=Turkish
(İşletim sistemini XP Professional 32-Bit olduğunu varsayıyorum..) sürücüyü yükle, sonra yeniden başlat, olmazsa yapacak bir şey, aynı sorunla çok karşılaştım, doğru sürücüyü yüklemeyince öyle oluyor..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Hocam driverla alakalı olan tüm yazılımları kaldır, bilgisayarı yeniden başlat,
Daha sonra bu linkten http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=Turkish
(İşletim sistemini XP Professional 32-Bit olduğunu varsayıyorum..) sürücüyü yükle, sonra yeniden başlat, olmazsa yapacak bir şey, aynı sorunla çok karşılaştım, doğru sürücüyü yüklemeyince öyle oluyor..
Doğru sürücüyü yükleyince hallolacaksa sorun yok. Bulana kadar denerim artık