ATM De Başıma Gelen İlginç Olay
-
Hocam atmlerde kamera wardır ki şimdi sizin aldığınız belli .. Kalkıp o parayı yerseniz sonucu belli ama siz gidip şubeye vereceksinz , fakir fukaranın parası ise ve zor zamanlar içinse ne biliyim alın teri ise en güzeli teslim etmek.. GİT HARCA diyenleri dinleme..
-
PsychoDawn bunu yazdı
İstanbulda bir Bankanın atm sinde para çekmek için sıra bekliyordum önümde bir çift vardı
bir süre sonra gittiler tam kartı takacaktım ki atm den para çıktı bende çift belki döner diye bir müddet parayı almadan bekledim
kimse gelmedi sonra parayı hazneden çıkartıp tuşların oraya koyup kendi işlemimi hallettim ve bir süre daha bekledim yine kimse gelmedi
ben almasam parayı başkası alacak mecbur aldım bende . şimdi o parayı ne yapmalıyım?? yarın sabah şubeye teslim etmeyi planlyıorum.
atm'lerde bildiğim kadarıyla kamera var bankaya gidip parayı aldığın tarih ve saati söylersin teknik destek o saate işlem yapan hesap numarasını bulur ve irtibata geçer
-
150 lirayı harcasan nolur harcamasan nolur bin liradan aşşağı olursa yeme hacım :)
-
arkadaşıma 50 tl gönderdim atm parayı yuttu hata oldu. gittim dilekçe verdim atm nin kamera kayıtları incelendi parayı benim yatırdığım ispatlandı param geri alındı. kadın aşamaları söyledi dediğine göre atm kamera kayıtları ve atm ekran kayıtlarına kadar incelendikten sonra parayı arkadaşıma göndermişler. yani ben olduğum tam oalrak ispatlandıktan sonra.
diyeceğim o ki bu çift şubeye gider dilekçe verir atm incelenir parayı alanda sen olduğu bell olduğuna göre seni zikerler hocam. sonra bi telefon ederler bankadan böyle birşey yaptınız diye 150 tl için ağızını göt etme bence git şubeye anlat durumu parayı teslim et.
-
ATM-Sken'i çağırın o halleder :D
-
HoneyBadger bunu yazdı
150 lirayı harcasan nolur harcamasan nolur bin liradan aşşağı olursa yeme hacım :)
Siz dalgamı geçiyorsunuz yahu.
Cüzdanımı kaybettim içinde 20 lira para vardı.
Tüm okul kameralaraını incelettirdim.
En son polise gidip bornova kameralarınada bakılabileceği söylendiki bulundu cüzdan.
Her türlü parayı senin aldığın belirlenir.
Hatta adam polise felan gitmişse yada bankaya çoktan incelemişler seni arıyor bile olabilirler.
Direk yerine götür hacım parayı dinleme bu lafları.
-
ver şubeye hocam dinleme ye diyenleri sonuçta başkasının parası
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Ahahahaha. Ağzımdan aldın yeminnen :D.
Konuya gelince, sorman bile yanlış. Alır almaz şubeye vereydin.
-
Yanılmıyorsam hazneden parayı almazsan bir süre sonra para geri giriyor hazneye ve kapanıyor?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
:D:D:D:D