folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder ATM De Başıma Gelen İlginç Olay

ATM De Başıma Gelen İlginç Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Git şubeye ver kardeş boşver 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı git şubeye teslim et. hangi bankamatik ve saati onu söle hallederler.

benim 3 tl için tee istanbullardan karı aradı 10 dk özür dilediydi. para lan bu boru mu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bankaya tutanakla teslim et, onlar hesap sahibinin tüm bilgilerine ulaşırlar, kim blir hesap sahibi seni tanımak ister belki iyi bir dostluğun başlangıcı bile olabilir,

boşver hocam anadan babadan başka iyi dost bulamassın herkez iyi olaydı senin para başta bulunurdu 

gediğine gomuşsun :))

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Kanka sorman hata, yersen elbet ki kameralardan seni bulsalar dahi suc iddia edemezler bence, sonucta kimin parasi oldugunu bilmiyorsun kart ciktiktan sonra vermis + sana parayi al diye kicini yirtmis bankamatik zimbirtisi.

Gerci sendeN oncekilerin hesabindan dustugunu de sanmiyorum. Oyle olaydi beklerdiler. Bence atmde bir problem oldu misal islem iki defa tekrarlanmis olabilir yani onlar 150 cekmistir, bi 150 daha vermistir aygit. Boyle dusununce her ne kadar 'ye lan' diyesim gelse de para bankamatiginde olsa ali agaoglunun da olsa bi kul hakki vardir olayda. Bunun icin inancli olmak ya da olmamak da gerekmez, baskasinin hakki amk, ama ugrasma da evinde bi kenara koy kimsenin harcamamasini da tembihle. Aylar sonra biri gelir isterse verirsin. Bankaya gittiN mi hic yoktan 1-2 saatin heba olur :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

sen teslim et hocam kimsenin ahı kimsede kalmaz 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

şubeye git ver tutanak tuttur teslim ettğine dair belge al imzalı

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

bu sabah gittim teslim ettim direkt boşta olan bir masaya gittim ablaya anlattım durumu açtı kamera kayıtlarını izledik para aldıgım falan görünmüyor alsam alırım yani . karşılaştırdılar işte hesaptan çekilen parayla falan parayı teslim ettim sonrada çok uzun sürmedi . olay çözüldü bende . birde okuldan arkadaşlar kızdılar amk niye cebe indirmedim diye ne herifler var amk.

PsychoDawn tarafından 19/Kas/12 17:27 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

hocam şikayet falan olursa sakata gelebilirsin kameradan bankaya git kaçta oldu bu işlem onu ögren o bankamatiği söyle araştırırlar hemen bulurlar para hesaba geri yatırırlar.

Edit: Sanırım geç kalmışım :)

casey tarafından 19/Kas/12 17:17 tarihinde düzenlenmiştir

Zamanı durduramazsın.
Toplam Hit: 7245 Toplam Mesaj: 49