folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder ATM‘De, Mikro CD Kart İle Kartları Kopyalamış

ATM‘De, Mikro CD Kart İle Kartları Kopyalamış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Adana'da bir bankanın ATM'sine monte ettiği mikro CD kart ile kredi kartlarını kopyalayıp, ATM'ye yerleştirdiği kamerayla da kartın şifresini görüntüledikten sonra internetten alışveriş yapmak isteyen bir kişi suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı üzerinde Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmeleri önündeki bir bankanın ATM'sine gelen bir kişi uzun süre burada kaldı. Yakınındaki durakta otobüs bekleyen vatandaşlardan biri şüphelenip polisi arayarak, verdiği adresteki ATM'de bir gencin uzun süredir bir şeyler yapmaya çalıştığını bildirdi.

Bu sırada, vatandaşların kendisini fark ettiğinden şüphelenen kişi, ATM'den ayrıldı.

Polis olay yerine geldiğinde şahsı bulamadı ancak vatandaşlar eşkalini verdikleri şahsın gittiği istikameti söyledi. Bunun üzerine polis şahsı bulvar üzerinde yakaladı.

Olay yerine gelen diğer polis ekipleri de ATM üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede Mehmet D.Ç'nin (22) kredi kartını kopyalamak için ATM'nin kart giriş bölümüne mikro CD kart yerleştirdiği, kartın şifresini öğrenmek için de ATM'nin üst kısmına kamera yerleştirdiği tespit edildi.

Yakalanan şahıs sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, bir kişinin de şahsa gözcülük yaptığı öğrenildi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

micro CD kart neymiş ki :) o tipten de hiç beklemem öyle bişey :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Buda Bir Hacktir Saygi Duymak lazim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tipe bak ya,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ozzy41g bunu yazdı:
    -----------------------------

micro CD kart neymiş ki :) o tipten de hiç beklemem öyle bişey :)

hacker okandada tip yok ama adam yapıyo

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hergün binlerce kart yüzlerce insan tarafından bu şekilde kopyalanıyor birini yakaladın geriye kalan binlerce kişiyi ne yapıcaksın rofl 

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

hergün binlerce kart yüzlerce insan tarafından bu şekilde kopyalanıyor birini yakaladın geriye kalan binlerce kişiyi ne yapıcaksın rofl 

bankanın atm kamerası niye yok hacı ? atmde olsa bilinir yani öyle değilmi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam ben de adana lıyım ve biliyorum o mekanı. orada bankanın da kamerası var ancak türkiye de ki her bankamatik online olarak takip edilmiyor ki.

ayrıca adam işini bitirdikten sonra ancak birisi şikayet ederse kayıtlar incelenir. durduk yere kayıtlara bakılmaz

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Micro cd kart ne la o sd kart olmasın yoksa ilk defa duyuyorum  :| 

Tipte müsait ha pc başında beklemekten gözler gitmiş :D

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hacım o okuyucu cihazı kart yuvasına yerleştirio adam zaten.. Yaptığı işlem kart takmaktan çok farklı gözükmeyecektir.

Zamanında elemanın birisi bu işten büyük para kaldırıp da yakalanmıştı.. İsmini hatırlayamadım şimdi. Hatta tbt üyesiydi diye biliyorum :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Halla halla ilginç bir yöntemmiş :) 

O işi yapan müridimiz bi brifing verse iyi olurdu

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
Toplam Hit: 6682 Toplam Mesaj: 31