ATM‘De, Mikro CD Kart İle Kartları Kopyalamış
-
bizim elemanlardan biri yine ABD tarafından yakalattırılmıştı... adam pos makinelerini sıfırdan kodlayabilecek düzeyde elektronik ve programlama bilgisine sahip..
pos makinelerini sıfırdan kodluyor içinede hat koyuyor girilen bütün bilgiler şifreler falan o hat vasıtasıyla aktarılıyor...
-
Adanadır olur.
-
blackmir bunu yazdı:
-----------------------------bizim elemanlardan biri yine ABD tarafından yakalattırılmıştı... adam pos makinelerini sıfırdan kodlayabilecek düzeyde elektronik ve programlama bilgisine sahip..
pos makinelerini sıfırdan kodluyor içinede hat koyuyor girilen bütün bilgiler şifreler falan o hat vasıtasıyla aktarılıyor...
-----------------------------10 yıldır bu s3ktörd3yim böl3 bi hikay3 duymadım
cool story bro
-
kullanıyolar bu adamlarıda yaa kimbilir kim yaptırtıyor
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------blackmir bunu yazdı:
-----------------------------bizim elemanlardan biri yine ABD tarafından yakalattırılmıştı... adam pos makinelerini sıfırdan kodlayabilecek düzeyde elektronik ve programlama bilgisine sahip..
-----------------------------10 yıldır bu s3ktörd3yim böl3 bi hikay3 duymadım
cool story bro
-----------------------------deme öyle deme :)
bahsettiği kişi cha0 heralde ondan bahsediyor . darkmarketin kurucusu
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------blackmir bunu yazdı:
-----------------------------
10 yıldır bu s3ktörd3yim böl3 bi hikay3 duymadım
cool story bro
deme öyle deme :)
bahsettiği kişi cha0 heralde ondan bahsediyor . darkmarketin kurucusu
evet blackmir in bahsettigi konu bu. hatta gittigidiyor tarzinda sistemleri vardi. cihazlar sunuluyor, para gonderiliyor cihazlari alan kisi ok verirse para aktarimi yapilan bir sistem diye anlatilirdi.
-
Milyar birimlik fpsye sahip kamera bile taksa şifremi izleyerek asla çözemez. :)
-
Mikro CD Kart ne :S
papagan olmasin o
-
atm nin ekranini hacklemisler sandim ilk gorunce
firmville nin resmi sandim o reklami :)
-
mikro cd card değildir o muhtemelen smart card reader... kredi kartlarındaki chipleri okumaya yarıyan bir cihaz, evindede o kodları yazdırıyordur boş chipli kartlara.. adamın şansına bak :)
-
son fotodan tam 9gag meme si olur.
eski mevzu bu ya. Birde tuş takımının üstüne kendi tuş takımını atıp kart şifrelerini çalıyordun. Ama bunların önüne geçildi diye biliyorum ben. Çaldığı kart ile alışveriş yapmaya çalışmasıda ayrı denyoluk.