ATT'lerin Sorumsuz Olma Sorunsalı
-
Yaklaşık 1 saat önce uyandim annemi baygın buldum. Peder eski 112 çalışanı direk 112 ye yapıştım ambulans geldi 4. kattan aşağıya inicez aşağıdan orosbu çocuğu hadi amk sizi mi beklicez diyor o panikle bisey yapmadım ama ben bunları nereye şikayet edebilirim?
-
Sonra şiddet uyguladi oluyoz amk
-
ATT ambulans çalışanı mı oluyor?
-
acil tip teknisyeni galiba acilimi
-
onun oracıkta anasını sikmediysen bi bok yiyemezsin başka zaman
-
acil tıp teknisyeni de olabilir, ambulans soförüde söylemiş olabilir.
haddini aşıyorlar bazen, o an hadlerini bildirmek gerekir ki ukalalık yapmasınlar. herkes işini yapsın şu devlette. kimsenin kimseyi aşağılamasına, hakaret etmesine hakkı yok.
geçmiş olsun bu arada.
sağlık bakanlığına şikayet etsen bile bişey elde edemezsin. en güzeli git yanına söyle tavrın hoş değil filan de konuşmayı dene. 24 saat çalıştıkları için eve gidecektir şahıs gecede uyumamıştır ondan ukalalık yapıyordur.
-
Az önce eve geldim. Ambulansların kalktığı yerleri biliyorum 2. yere gidişimde ambulansı, şöförünü, içindeki hemşiremidir nedir her neyse orosbu çocuklarını buldum.
Konuşmaya gittim sadece sen bizi mi tehdit ediyorsun diye üste çıkmaya başladılar polisi aradılar vs. boyundan büyük egoları var amk çocuklarının. Polis geldi sakinleştirdi biraz ortamı şikayetciysen gel gidelim dediler uğraşmadım.
Hayır anlamadığım şu, haberlerde sık sık görüyoruz Ambulans şöförünü dövdüler, doktoru dövdüler vs. Ulan Daha geçen sene devlet hastanesinde doktoru bende dövüyordum. Sonuna kadar vatandaş haklı bence. Kim ne derse desin. 6 Yıl okudular diye ego kasmaya gerek yok
-
attler 6 yıl okumuyor hocam çoğu 2 yıllık mezunu :D
-
Shephard bunu yazdı
attler 6 yıl okumuyor hocam çoğu 2 yıllık mezunu :D
2 yılını sikiyim hocam onun :)
-
ehlikeyif bunu yazdı
acil tıp teknisyeni de olabilir, ambulans soförüde söylemiş olabilir.
haddini aşıyorlar bazen, o an hadlerini bildirmek gerekir ki ukalalık yapmasınlar. herkes işini yapsın şu devlette. kimsenin kimseyi aşağılamasına, hakaret etmesine hakkı yok.
geçmiş olsun bu arada.
sağlık bakanlığına şikayet etsen bile bişey elde edemezsin. en güzeli git yanına söyle tavrın hoş değil filan de konuşmayı dene. 24 saat çalıştıkları için eve gidecektir şahıs gecede uyumamıştır ondan ukalalık yapıyordur.
Sen bari deme bunu :) istasyonlarinda deliler gibi yataklarda yatiyolar geceleri bi olaya gitmedikleri surece, gozumle gordum. Siz hangi meslek dalini gordunuz is saati icinde yatip uyurken ? Bide ardindan 48-72 saat izin yapan tipler bunlar. Sonra da triplerinden gecilmez iste boyle.
Tamam zor is yapiyosun eyvallah saygim buyuk ama bu sekil triplere girenlere ayar oluyorum.
-
Şiddet olaylarını doğru bulmasamda bunların tamamı toplumun suçu yok öğretmenlik kutsal meslek yok doktorluk kutsal meslek yok askerlik kutsal meslek değil arkaşım hepsi sıradan birer meslek. Kutsallık işini düzgün yapan herkesin işinde. Hakeden etmeyen herkese sosyal statü verirsen ego kasar.