folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ATT'lerin Sorumsuz Olma Sorunsalı



ATT'lerin Sorumsuz Olma Sorunsalı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Panik atak muhabbetine bir ara epey hastane ziyareti gerçekleştirdim, ATT konusunda pek tecrübe yok ama Allah kimseyi acile düşürmesin. 

    Bir gece gene kriz gelince Çapa Tıp'a gittim(şansımıza ev Çapa-Cerrahpaşa arasıydı), acil kapısında yazı var ''tüberküloz(verem) salgını vardır lütfen maske alınız'' arkadaşa dedim, çık çık çık gerek yok bide verem olucaz. Çıktık Çapa tramvayın orda özel var, oraya girdik, tansiyon ölçtüler büyük 18 çıktı tabi ne olduğunu anlamayınca hemşireye sorduk ekg falan çekcekmisin diye, doktor yok falan dedi, çıktık Haseki Eğitim-Araştırmaya indik, sıra aldık baktık bi 30-35 kişi var, evet acilde 30 küsür insan sıra bekliyor. Arkadaşa gene çık dedim burda sıra falan gelmez, ordan Cerrahpaşa Tıp'a yürüdük, doktora tansiyon ölçtürdüm 18 çıktı diyorum olabilir bir şey olmaz diyor, daha önce yaşadım dil altı hapı verdiler diyorum, doğru verirler diyor. Stajyer öğrenci geldi nabız ölçtü, çok anormal değil dedi, normal mi diyorum yok normal değil diyor. 

    Valla sürekli işi olanlar için büyük sıkıntı hastane olayları.

    Yalnız dikkatimi çeken bir durum var, bu dayak mevzuları genelde devlette oluyor. Tamam çok hasta geliyor eyvallah da bu işin böyle olacağını okurken görüyorsun kardeşim, beceremiyeceksen, insanlara şekil yapacaksan ya okuma ya da kendini geliştir bir özel hastaneye kapak bu insanlarla uğraşma.


    Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    Gecmiş Olsun.

    Hasta doktor saglıkcı dıye degerlendırmıcem cahil insan heryerde her toplumda var. Hastane ortamlarıda normal ortam degil ne kadar anormal var oraya gıdıyor doktora felanda bazen hak verıyorum acıkcası.

    Encok uyuz oldugum şey hastanelerde o hemsıre kucuk kızların ellerınde telefon agızlarında sakızla oynamaları. 

    Sikayet et cezasını ceksın ınsan olmayı ogrensın en azından bır baskasına yapmaz ınsanlıgı ogrenır.


    - Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 3325 Toplam Mesaj: 33
orospu çocuğu