Atuturk Desenli Antika Hali 1915-1925
-
Dedemin babasindan kalma ozel dokuma boyle bi hali mevcut bunun ederi nekadardir. Genc oldugumuzdan hayata atilmak icin bi sermayeye ihtiyac var bizede kalan boyle bi miras ederi tahmini ne olur yardimci olursaniz sevinirim.
www.aymax.com.ua/Ornek.jpg
-
ayhun bunu yazdı
Dedemin babasindan kalma ozel dokuma boyle bi hali mevcut bunun ederi nekadardir. Genc oldugumuzdan hayata atilmak icin bi sermayeye ihtiyac var bizede kalan boyle bi miras ederi tahmini ne olur yardimci olursaniz sevinirim.
deli misin hocam? satarak harcatacak mısın halıyı? özel koleksyonerlere git... -
umbatu bunu yazdıayhun bunu yazdı
deli misin hocam? satarak harcatacak mısın halıyı? özel koleksyonerlere git...çok haklı
-
Hocam ben bunun degerini vs pek bilmiyorum dedigim gibi benimde kafamda 1-2 is var mecbur kaldigimdan dolayi boyle bi durum soz konusu oldu ne yapmak lazim en azindan bi fikir almis olucaz buradan
-
Araştır verilen fiyatı buraya yaz,
-
Bana ver o_0
-
@mod oldu hocam... İlla banlanmakmı gerek...
Arkadaş satmamasından taraftar.
-
çok güzelmiş yalnız..
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Bana ver o_0
:)
-
1000 tl verebilirim. değerini hiç bilmiyorum ama durumum bu kadar
-
müzeye sat . alırlar mı bilmem . bir bak istersen .aklında bulunsun .