Atuturk Desenli Antika Hali 1915-1925
-
ayhun bunu yazdı
Devlet muzeleri acaba buna deger bicerlermi 2000 lira icin bunu satmam hocam bukadar sene saklanmis omrum yettigi kadarda ben saklarim o halde
Birde altinda osmanlica yada farsca bi yazi var orada ne yaziyor acaba?
Gazi Mustafa yazıyo sonrasını okuyamadım. Bu arada Atatürk Gazi ünvanını 1921 de almış. Halının tarihi hakkında bilgi vermesi açısından yazayım dedim.
Edit: Diğer kısım da Kemal Paşa hacı.
NmC tarafından 03/Tem/13 10:30 tarihinde düzenlenmiştir -
sahibinden flan gibi sitede açık arttırmaya falan çıkar
-
Altında Gazi Mustafa Kemal Paşa yazıyor.
-
ha bu arada tanıdık antikacı var az once ilanı ve arkadaşın attıgı resimi yolladım.
en fazla edecegi 2 yada 3 bin lira dedi :)
-
HoLyCat bunu yazdı
ha bu arada tanıdık antikacı var az once ilanı ve arkadaşın attıgı resimi yolladım.
Hayellerini yıktın şimdi.
-
Atuturk ne oğlum Atatürk bari onu doğru yaz halıyı boşver.
-
HoLyCat bunu yazdı
O antikacı bence işi bırakabilir valla söyle bıraksın. Vatanı milleti soymamış olur.
Sağlam,Zengin bir Atatürkçü buna çok çok daha fazla verebilir.Antika farklı bir hastalıktır. Bide Atatürk`ün resmi olunca bam başka olur.
Erdem tarafından 03/Tem/13 11:47 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
la oğlum ne sallıyonuz el dokuma halıyı bile 2 bin 3 binden aşşağı satmıyolar birde tarihi değerini katsaydınız keşke.
-
Param olsa 20.000 TL verirdim.
Fiyat hakkında bilgi versin diye söylüyorum.
PanxeR tarafından 03/Tem/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
2 bin 3 bin mi?
o arkadaş galiba hurdacılık yapıyo.