Audi Vs Brodway
-
kroo bunu yazdı
abi bi de sende limitör var.
Kırşehir yolunda eski kasa bi opel ile kapıştım elime verdi :)
adam 2.0 motor bende var 1.6Gsi dir o
Calibralar vardır ah ah forget yeni bir beyin orta halli bir turbo çok bunlar harbi makineler
-
97 yılında 3 yaşında broadway almıştık. Bize göre süper araba tabii ilk arabamız daha. Araştırıyoruz, okuyoruz falan, bi yazı dikkatimi çekmişti,
180 ile giden bir broadwayın yere yaptığı basınç 36 kilograma düşüyormuş.
Biz ağırlığa değil, broadwayın 180 yapmasına takılmıştık :))))
-
Gayet normal ben torosla 165 gördüm 140tan sonra trim sesi kesiliyodu :))))
-
o hızda belki volvo ile sakat olarak hayatta kalırsın. çarpışma testleri 67km hız ile yapılıyor sen düşün.
-
A Renault flash tır o ... ya da Broadway faırway
-
Realseyler bunu yazdı
Bu aksam 170 ile öndeki aracin hizini takib ederek yol gidiyordum. 160 190 civari bir hizla gidiyorduk sonra aynadan silik bir far fark ettim merak ettim iki de bir bakiyordum geliymu gelmiyormu falan iste ama anladim eski bir model olabileceğini lakin oyle bir hizlada geliyordu dedim biraz yavasliyayim bu hangi aractir boyle seri geliyor. Sonra brodway solamaya geçince gordümkü araç brodawy 170 civari bir hizla canini dişine takib son hizla gelib geçti.. sasirdim bu araç bu hizla gidiyormu diye konuyu buraya actim.
Üniversite yıllarında 1.500₺'ye yanlış hatırlamıyorsam alacaktım brodway sonradan aracın uçan teneke lakabı ile güvenlik olarak -5'te olduğunu öğrendim. okuduğum yerde de çok acı bir kaza olmuştu Allah rahmet eylesin mezuniyetine 2 gün kalan bir öğrenci trafik kazasında vefat etmişti. vaz geçmiştim. o gün bugündür bilirim ama birde bunun ağası var diyorlar şehir efsanaesi olarak brodway flash :)