folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Audi Vs Brodway

Audi Vs Brodway

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

abi bi de sende limitör var.

Kırşehir yolunda eski kasa bi opel ile kapıştım elime verdi :) 

adam 2.0 motor bende var 1.6 

Gsi dir o

Calibralar vardır ah ah forget yeni bir beyin orta halli bir turbo çok bunlar harbi makineler 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

97 yılında 3 yaşında broadway almıştık. Bize göre süper araba tabii ilk arabamız daha. Araştırıyoruz, okuyoruz falan, bi yazı dikkatimi çekmişti,

180 ile giden bir broadwayın yere yaptığı basınç 36 kilograma düşüyormuş.

Biz ağırlığa değil, broadwayın 180 yapmasına takılmıştık :))))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Gayet normal ben torosla 165 gördüm 140tan sonra trim sesi kesiliyodu :))))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

o hızda belki volvo ile sakat olarak hayatta kalırsın. çarpışma testleri 67km hız ile yapılıyor sen düşün. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

A Renault flash tır o ... ya da Broadway faırway

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek
    Realseyler bunu yazdı

Bu aksam 170 ile öndeki aracin hizini takib ederek yol gidiyordum. 160 190 civari bir hizla gidiyorduk sonra aynadan silik bir far fark ettim merak ettim iki de bir bakiyordum geliymu gelmiyormu falan iste ama anladim eski bir model olabileceğini lakin oyle bir hizlada geliyordu dedim biraz yavasliyayim bu hangi aractir boyle seri geliyor. Sonra brodway solamaya geçince gordümkü araç brodawy 170 civari bir hizla canini dişine takib son hizla gelib geçti.. sasirdim bu araç bu hizla gidiyormu diye konuyu buraya actim.

Üniversite yıllarında 1.500₺'ye yanlış hatırlamıyorsam alacaktım brodway sonradan aracın uçan teneke lakabı ile güvenlik olarak -5'te olduğunu öğrendim. okuduğum yerde de çok acı bir kaza olmuştu Allah rahmet eylesin mezuniyetine 2 gün kalan bir öğrenci trafik kazasında vefat etmişti. vaz geçmiştim. o gün bugündür bilirim ama birde bunun ağası var diyorlar şehir efsanaesi olarak brodway flash :)

Toplam Hit: 2976 Toplam Mesaj: 27
audi brodway