folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Autocad İle Yapılmış Bir Çizmin Çizgilerinin Ne Zamam Ne Sürede Yapıldığını Öğrenme?

Autocad İle Yapılmış Bir Çizmin Çizgilerinin Ne Zamam Ne Sürede Yapıldığını Öğrenme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Autocad'de bir komutmu ne varmış tam bilmiyorum ama mesela yapılmış bir projede o çizgin ne zaman ne kdar sürede yapıldığını kopyalıp yapıştırılıp mı yapıldığını bildiren bi komut yada program varmış bunu bilen varmı

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

o autocad e dahil bi komut değildir büyük ihtimalle olsa bilirdim. en azından duyardım :s

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Ya öle diyorsunda mesela solidworksde de varmış. Biz proje teslim etceğiz ve çizmin hazır olup olmadığını anlıyorlar hangi çizgi ne zaman çizilmiş tek tek  bakıyorlar nasıll anlıyor bu bizim hocalar autocadde bir komut var öle bakıyoruz diyorlar ve bize söylemiyorlar

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefot
    sefot's avatar
    Erkek

projenin içinde tam anlamıyla bir kod yok, sadece oluşturma tarihi ve son güncellenme tarihi vardır. bunları kontrol ederek size o şekilde söylemişlerdir. kod var biz ona bakıyoruz cümlesi kesinlikle göz dağı vermek amaçlıdır diye düşünüyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

hangi çizginin ne zaman çizildiğine nasıl bakıldığını bilmiyorum ama çizim süresini, çizim dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyerek bakabilirsin. onun süresini uzatmak için, hiç denemedim ama çizim dosyasını aç saati biraz ileriye alıp kaydet eğer olmazsa dersin ayarlarda sorun çıktı ben de komple seçip yeni bir proje penceresine yapıştırdım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bilmiyorumda Solidde bile varmış bize bir ödev veriliyor hangi pc de çizlidğine kadar öğreniyorlar. Geçen sene kaç kişi kaldı bu yüzden

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongpeople
    wrongpeople's avatar
    Erkek

File-Drawing Properties. Açılan pencerede bulunan Statics bölümünde oluşturulma tarihi, son işlem tarihi ve toplam çalışma süresi yazıyor ama o süre tam olarak çizim süresimidir yoksa açık kaldığı süremidir bilmiyorum işini görür sanırım.

Access Denied dedik ya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Öyle bir şeyler var ama tam bilmiyorum...

autocadokulu.com a bir bak

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

çizgi mizgi hikaye dostum öle bişi yok autocad de başka programı bilemem ama oda mantıksız geliyo şahsen.

düşünsene bi çizginin nezmn n kadar sürede çizildiği kimi ilgilendiricekde onun içinde ayrı bi yazılım yapacaklar ki kayıt etsin diye :/ uzun iş..

ha kayıt olayı dersen eski bi çizimi kakalıyacaksanda aç kaydet kapat tmmdır.

properties den sadece kayıt zamanı (son kayıt) nı görebilirsin/ler o kadar..

edit: ofisde olsaydım orda autocad in paşası var kesin bi cvp verebilirdim ama şansına küs :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Var canım var...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Var canım var...

-----------------------------

bende kesin yok demedim zaten

ama sen kesin var diyosun koyda öğrenelim hepbirlikte.?

Toplam Hit: 2937 Toplam Mesaj: 20