Autocad İle Yapılmış Bir Çizmin Çizgilerinin Ne Zamam Ne Sürede Yapıldığını Öğrenme?
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
ltcelik bunu yazdı:
Var canım var...
-----------------------------bende kesin yok demedim zaten
ama sen kesin var diyosun koyda öğrenelim hepbirlikte.?
-----------------------------Tuz fabrikam yok be delikanlı...
iki satır yuarıda ne yazıyor bir okusaydın...
-
ltcelik bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Var canım var...
-----------------------------bende kesin yok demedim zaten
ama sen kesin var diyosun koyda öğrenelim hepbirlikte.?
-----------------------------Tuz fabrikam yok be delikanlı...
iki satır yuarıda ne yazıyor bir okusaydın...
-----------------------------n yazıyomuş?
-

Mesela Burda saat ve süresi var ve nezaman yapılmaya başlandığı bunu farklı kaydetsende o tarih değişmiyor
-
time komutu ile öğrenebilirsin
-
aynen kro nun dedigi gibi konsola time komutunu girmen yeterli olucaktır ama mevcut dosya calışma yapılırken baska bir dosya üzerinden devam edildiyse verilecek tarih yanlis olabilir.
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------time komutu ile öğrenebilirsin
-----------------------------Ne zaman oluşturulduğu filan görünüyor sadece bu komutla bu komut dışında varmı bildğin
-
up
-
Kardeş autocad okulu.com a baktın mı?
Bir kaç sene öncesinde beri bu özellik var biliyorum ama nasıl kullanılıyor/hangi kurulumda aktif oluyor bilmiyorum...
Tabi bazı arkdaşlar dünyayı kendi çapları kadar sandıkları için olmadığını iddia ederler sen bakma...
Sonuçta Autocad bir tasarım programı ve bazı kurmlarda ben deyim onlarca siz deyin yüzlerce operatör çalışır ve bunların çalışması denetlenir... ve hangi dosyada kim ne kadar çalışmış kaydı tutulur ve üste rapor edilir... skindrik office'de bile var bu özellik
http://www.autocadokulu.com/page.php?id=43
INQUIRY / sorgulama komutınun altında bir sürü sorgulama yapabiliirsin bir nesney seçi çizgi, blok vs
-
ltcelik bunu yazdı:
Kardeş autocad okulu.com a baktın mı?
Bir kaç sene öncesinde beri bu özellik var biliyorum ama nasıl kullanılıyor/hangi kurulumda aktif oluyor bilmiyorum...
Tabi bazı arkdaşlar dünyayı kendi çapları kadar sandıkları için olmadığını iddia ederler sen bakma...
Sonuçta Autocad bir tasarım programı ve bazı kurmlarda ben deyim onlarca siz deyin yüzlerce operatör çalışır ve bunların çalışması denetlenir... ve hangi dosyada kim ne kadar çalışmış kaydı tutulur ve üste rapor edilir... skindrik office'de bile var bu özellik
http://www.autocadokulu.com/page.php?id=43
-----------------------------INQUIRY / sorgulama komutınun altında bir sürü sorgulama yapabiliirsin bir nesney seçi çizgi, blok vs
nasıl yani bu komutu çalıştıramadım ben INQUIRY / sorgulama komutunu nasıl öğrencem o siteye baktım bulamadım ben yada gözümden kaçtı