folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Autocad İle Yapılmış Bir Çizmin Çizgilerinin Ne Zamam Ne Sürede Yapıldığını Öğrenme?

Autocad İle Yapılmış Bir Çizmin Çizgilerinin Ne Zamam Ne Sürede Yapıldığını Öğrenme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

ltcelik bunu yazdı:

Var canım var...

bende kesin yok demedim zaten

ama sen kesin var diyosun koyda öğrenelim hepbirlikte.?

Tuz fabrikam yok be delikanlı...

iki satır yuarıda ne yazıyor bir okusaydın...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

ltcelik bunu yazdı:

Var canım var...

bende kesin yok demedim zaten

ama sen kesin var diyosun koyda öğrenelim hepbirlikte.?

Tuz fabrikam yok be delikanlı...

iki satır yuarıda ne yazıyor bir okusaydın...

n yazıyomuş?

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

%3c3c

Mesela Burda saat ve süresi var ve nezaman yapılmaya başlandığı bunu farklı kaydetsende o tarih değişmiyor

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

time komutu ile öğrenebilirsin

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

aynen kro nun dedigi gibi konsola time komutunu girmen yeterli olucaktır ama mevcut dosya calışma yapılırken baska bir dosya üzerinden devam edildiyse verilecek tarih yanlis olabilir.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

kroo bunu yazdı:

time komutu ile öğrenebilirsin

Ne zaman oluşturulduğu filan görünüyor sadece bu komutla bu komut dışında varmı bildğin

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kardeş autocad okulu.com a baktın mı?

Bir kaç sene öncesinde beri bu özellik var biliyorum ama  nasıl kullanılıyor/hangi kurulumda aktif oluyor bilmiyorum...

Tabi bazı arkdaşlar dünyayı kendi çapları kadar sandıkları için olmadığını iddia ederler sen bakma...

Sonuçta Autocad bir tasarım programı ve bazı kurmlarda ben deyim onlarca siz deyin yüzlerce operatör çalışır ve bunların çalışması denetlenir... ve hangi dosyada kim ne kadar çalışmış kaydı tutulur ve üste rapor edilir... skindrik office'de bile var bu özellik

http://www.autocadokulu.com/page.php?id=43

INQUIRY / sorgulama komutınun altında bir sürü sorgulama yapabiliirsin bir nesney seçi çizgi, blok vs

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Kardeş autocad okulu.com a baktın mı?

Bir kaç sene öncesinde beri bu özellik var biliyorum ama  nasıl kullanılıyor/hangi kurulumda aktif oluyor bilmiyorum...

Tabi bazı arkdaşlar dünyayı kendi çapları kadar sandıkları için olmadığını iddia ederler sen bakma...

Sonuçta Autocad bir tasarım programı ve bazı kurmlarda ben deyim onlarca siz deyin yüzlerce operatör çalışır ve bunların çalışması denetlenir... ve hangi dosyada kim ne kadar çalışmış kaydı tutulur ve üste rapor edilir... skindrik office'de bile var bu özellik

http://www.autocadokulu.com/page.php?id=43

INQUIRY / sorgulama komutınun altında bir sürü sorgulama yapabiliirsin bir nesney seçi çizgi, blok vs

nasıl yani bu komutu çalıştıramadım ben INQUIRY / sorgulama komutunu nasıl öğrencem o siteye baktım bulamadım ben yada gözümden kaçtı

Toplam Hit: 2939 Toplam Mesaj: 20