folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Autocad Mi Mobilya İç Mekan Tasarım Mı?

Autocad Mi Mobilya İç Mekan Tasarım Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    philist bunu yazdı:
    -----------------------------

Sağolun beyler. Autocad kursuna kaydoldum. Ayrıca mesleğim var. Çeşitli parkların banklarında oturuyorum. Bu yeni bir meslek.

Aslında eski bir meslek ama adı yoktu. Adını ben koydum. Park bankı oturuculuğu. 

::D
    usta sen bakırköye git yazıl orda banklar felanda var ortam canlı. :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

ben mobilya iç dekarasyon için A-Deko programını kullanıyorum

çok tenik gerekmiyo babam için almışdım kolay bi program ama güzel dekarasyonlar yapabiliyosun

http://i14.tinypic.com/7xkmp36.jpg

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Autocad çizim tasarım konusunda en baba programdır fakat bi arkadaş demiş sanayide iş bulursun diye.

Ben hemen söyleyim o iş yaş.Autocad i teknik konularda kullanacaksan onunda eğitimini alman lazım yani üniversite şart yoksa çizimlerinin hiç bi anlamı olmaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    @leo5
    Hacım o yerdeki yansımayı ayrıcamı çiziyorsun yoksa üstte verdiğimi şu oranda parlat saydamlaştır yere ver gibi bir şey varmı?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    @leo5
    Hacım o yerdeki yansımayı ayrıcamı çiziyorsun yoksa üstte verdiğimi şu oranda parlat saydamlaştır yere ver gibi bir şey varmı?

proda vardır hoca yansımaları yapmak kolay olmasa gerek 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:

TrKomando89 bunu yazdı:

autocad tabiki. iç mekan tasarlıyarak anca katalog yapabilirsin üreticilere, onu da senede bi anca yaptırırlar.

ama autocad öğrenirsen cnc tezgahı kullanabilirsin. sanayide de bolca kullanlılır.

AutoCad'da CNC programlayamazsın :)

AutoCAD pc alanında teknik cizimin anası sayılır.Eyer AutoCAD mantığını bilirsen diyer cizim programlarını da rahatlıkla öğrene bilirsin sahsen salıştığım sirketde CNC programlamak için MasterCAM kullanıyoruz.MasterCAM'da AutoCAD 'ın bire bir aynısıdadır diye biliriz.Birkaç fark dısında MasterCAM'in 3D smilasyonları oynatıp izlemek cok kalitelidir AutoCAD'de bu özellik yok.Ayrıca AutoCAD 'deki komut satırıda master camde yok bu biraz işi zorlastırıyor faka kısayoları ayarlarsan bu sorun ortadan kalkar.

Kısaca kolay para kazanmak ve güzel bir meslek sahibi olabilmen için AutoCAD Sartdır.Ben bu işden para kazanıyorum o yüzden tavsiye ediyorum :)

elbette tek başına programlayamazsın ama birçok CNC tezgahı autocad kullanıyo, çizip kaydettiğin dosyayı CNC nin kendi yazılımıyla açıp CNC kodlarına çeviriyosun biliyorum. üstelik autocad kullanmasa bile 3D teknik resim mantığını öğrenmeye yarar, diğer yazılımlara kolay alışabilir.

2 ay boyunca waterjet denen su ve kumla kesim yapan aleti inceledim, hayran kalmamak elde değil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    @leo5

hocam boya butonuna tıkladığımda bana bu şekilde veriyo özellikle şurayı yansıt gibi bi ayar felan yapmamışdım

burdan her bişeyine bakabilirsin http://www.adeko.com.tr/film/index.htm

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 3544 Toplam Mesaj: 18