Autocad Ögrenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nitem
    nitem's avatar
    Erkek

slm arkadaşlar bi konuda sorunum var autocad dersi başladı ve hocası malesef baya bi kötü :D elinde dökümanı olan arkadaşlar veya en iyi ögrenilebilcek döküman set kaynak nereden bulabilirim temin edebilirim.. yardimlarinizi bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    çizgi tagem in sitesine ücretsiz üye ol.. e-kampus'den dersleri izle

http://www.cizgi-tagem.org/

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

gerekli olabilir

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nitem
    nitem's avatar
    Erkek

teşekür ederim çizgideki kaynak güzelmiş ama kısıtlı vermişler biraz. varmı daha başka bildiğiniz kaynak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

döküman olarak değilde takıldığın yapamadığın her turlu konuda yardımcı olabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    http://www.autocadokulu.com/

eski videolar da bulabilisiniz izleyin temel çizm komutlarında çok fazla bir değişim olmadı

aslında çizgideki eğitim başlangıç eğitimi için fena değildir.. anadığım kadarıyla siz teknik resimin ve tasrı geometrinin daha başlangıcındasınız.. öncelikle teknik resmin, geometrinin ve tasarı geometrinin temel kavramlarını iyi öğrenmeye bakın..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

http://hotfile.com/dl/134010410/272f793/acad_eitim.rar.html

bendeki küçük boyutlu eğitim materyalleri...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nitem
    nitem's avatar
    Erkek

grpngy bunu yazdı:
    -----------------------------

döküman olarak değilde takıldığın yapamadığın her turlu konuda yardımcı olabilirim.

ltcelik bunu yazdı:

http://hotfile.com/dl/134010410/272f793/acad_eitim.rar.html

bendeki küçük boyutlu eğitim materyalleri...

hocam ikinizede teşekkür ederim allah razı olsun indirdim  verdiğin linkteki dökümanıda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bizde de hocaları dinlemiyoruz pek kendi aramızda öğreniyoruz işte :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Tuncay BAKKAL  diye aratırsanız aslında baya bir görsel  döküman bulabilirsiniz.. 

Bu arkdaşın videoları baya bir ünlüdür...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

grpngy bunu yazdı:

--------------------------------

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
Toplam Hit: 3021 Toplam Mesaj: 27