"Avatar" Filmi Böyle Yapıldı...
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=105935549423351&ref=nf
Facebook oldu hocalar kusura bakmayın :/
-
Niyeyse bu postuda yazasım geldi. Google bugüne kadar gördüğüm en güzel sayfasını yapmış bence :D
-
vay be .. 12 yıl mk..
-
ben 14 yıl sürdü diye biliyorum, bu kadar ilgiyi ve parayı hakettiler bence bu kadar uğraş sonrası...
-
normal izledim hata yaptım en kısa zamanda 3d gidicem sizede tavsiye o kadar uğraşın sonucanda harbi bir film çıkmış
-
film hardiskte kaç terabyte yer kaplıyormuş 500 milyon euro para harcamış adamlar. helal olsun. bu filmi 3d gözlükle izlemek var fena bir şey.
-
bu filmin konusu nedir nasıl bişedir izleyen sölesin
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Niyeyse bu postuda yazasım geldi. Google bugüne kadar gördüğüm en güzel sayfasını yapmış bence :D
-----------------------------Teşekkürler hocam sayende ben de gördüm. Normalde hep Firefox'un arama kutucuğu ile arama yaparım, google ana sayfasını göremem. Anlamlı bi sayfa yapmışlar, çok duygulandım :)
-
Spyware__007 bunu yazdı:
bu filmin konusu nedir nasıl bişedir izleyen sölesin
hocam ben izledim de çok beğendim ama belli bir konusu yok bol aksiyon görsellik var işte ucube köylülerin köylerine bağlılığı normal bir askerin yaratık olarak onlarla görüşüp onlardan birine aşık olması falan filan fıstık 3 saate yakın sürüyor izle izle bitmedi anasını satıyım :D ama sağlam film yapmışlar çok para gitmiştir -
olm nasıl izlicez bizde feys yok karşıyız :D
-
ben filmi 2 kere izledim sinemada ikisindede aynı heyecan ve tadı aldım.