folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea - Turkcell - Vodafone | En Avantajli Paketler

Avea - Turkcell - Vodafone | En Avantajli Paketler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

hizmet veremedikten sonra paketlerden bir cacık olmaz.  1000 dk 1000 sms 4 gb net avea kullanıyorum. fiyatıda 39 TL  ama gel görki evde çekmiyor.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

200 dk her yöne, 250 sms, 3gb int (aslında sınırsız) 14 TL

PTTCELL

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

PTTCELL

Bunun resmini paylaşmaya gelmiştim. 

Çekmeme problemi var mı acaba ? Bir de bu faturalı hatlar için mi kullanan var mı ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

PTTCELL

Bunun resmini paylaşmaya gelmiştim. 

Çekmeme problemi var mı acaba ? Bir de bu faturalı hatlar için mi kullanan var mı ?

bu cidden doğrumu gidip ptt den yapabilirmiyiz 64kpss ile siteler açılırmı yada line dan mesaj atılırmı

Atakan tarafından 24/Ara/14 15:25 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

500dk 1gb 1000 sms 14 tl , avea woops kullanıodm böyle bı ındırıp yaptılar yıllardır aveadayız dıye heralde :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

arkadaşlar seçtiğin bir numara ile sınırsız konuşma ve 1 gb internet olan tarife var mı?

Şu an vodafone red kullanıyorum 55 tl vodafone ve sabit hatlar sınırsız, diğer yönlere 1000 dk 1000 sms 2 gb internet

Ha Ha!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Pttcell, Avea baz istasyonlarını kullanıyor. Çevrenizdeki Avea kullanıcılardan çekim gücünü sorabilirsiniz. 64 kbps ile Google'ı açarsanız şükredin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Pttcell, Avea baz istasyonlarını kullanıyor. Çevrenizdeki Avea kullanıcılardan çekim gücünü sorabilirsiniz. 64 kbps ile Google'ı açarsanız şükredin.

Hocam onceden adsl baglantisi yokken vodafone aylik 8 tlye sinirsiz net paketini kullaniyordum. 250 mb dn sonra hiz 64kbps oluyor. Face, twitter, eksi gibi sitelerde  sorun yok. Nette dolasmak icin opera turbo mod kullanabikirsin. Ayrica bi cilginlik yapip teli bilgisayara modem olarak baglayip 10 saat civarinda 700 mb filmleri indirebilirsin : D vay mk ne gunlerdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone 64 kpbs vermiyordu 96 kbps veriyordu. Günümüz siteleri için bu hız çok yavaş. 2000'lerin başında görselliğin sıfır olduğu sitelerde bu hızlar şahaneydi fakat şimdi tosbağa hızında. Mobil internette hız en az 512 kbps olmalı (50 kb/sn).

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    la ben aklima yanayim kaç yil aveada curumusuz turkcele geçtim etrafimdaki arkadaslarida gecirttim öyle bi konuşma yok hd sanki yanimda öyle ses kalitesi var neti zaten hizli avea gibi cekmemezlikde yok hem ayni tarife ayni fiyat 2 gb net 1000 SMS 500 dk her yöne 25 TL
Toplam Hit: 4292 Toplam Mesaj: 31