Avea - Turkcell - Vodafone | En Avantajli Paketler
-
hizmet veremedikten sonra paketlerden bir cacık olmaz. 1000 dk 1000 sms 4 gb net avea kullanıyorum. fiyatıda 39 TL ama gel görki evde çekmiyor.
-
200 dk her yöne, 250 sms, 3gb int (aslında sınırsız) 14 TL
PTTCELL
-
ontedi bunu yazdı
PTTCELL
Bunun resmini paylaşmaya gelmiştim.

Çekmeme problemi var mı acaba ? Bir de bu faturalı hatlar için mi kullanan var mı ?
-
DadasAdam bunu yazdıontedi bunu yazdı
PTTCELL
Bunun resmini paylaşmaya gelmiştim.

Çekmeme problemi var mı acaba ? Bir de bu faturalı hatlar için mi kullanan var mı ?
bu cidden doğrumu gidip ptt den yapabilirmiyiz 64kpss ile siteler açılırmı yada line dan mesaj atılırmı
Atakan tarafından 24/Ara/14 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
500dk 1gb 1000 sms 14 tl , avea woops kullanıodm böyle bı ındırıp yaptılar yıllardır aveadayız dıye heralde :)
-
arkadaşlar seçtiğin bir numara ile sınırsız konuşma ve 1 gb internet olan tarife var mı?
Şu an vodafone red kullanıyorum 55 tl vodafone ve sabit hatlar sınırsız, diğer yönlere 1000 dk 1000 sms 2 gb internet
-
Pttcell, Avea baz istasyonlarını kullanıyor. Çevrenizdeki Avea kullanıcılardan çekim gücünü sorabilirsiniz. 64 kbps ile Google'ı açarsanız şükredin.
-
Mustafa bunu yazdı
Pttcell, Avea baz istasyonlarını kullanıyor. Çevrenizdeki Avea kullanıcılardan çekim gücünü sorabilirsiniz. 64 kbps ile Google'ı açarsanız şükredin.
Hocam onceden adsl baglantisi yokken vodafone aylik 8 tlye sinirsiz net paketini kullaniyordum. 250 mb dn sonra hiz 64kbps oluyor. Face, twitter, eksi gibi sitelerde sorun yok. Nette dolasmak icin opera turbo mod kullanabikirsin. Ayrica bi cilginlik yapip teli bilgisayara modem olarak baglayip 10 saat civarinda 700 mb filmleri indirebilirsin : D vay mk ne gunlerdi
-
Vodafone 64 kpbs vermiyordu 96 kbps veriyordu. Günümüz siteleri için bu hız çok yavaş. 2000'lerin başında görselliğin sıfır olduğu sitelerde bu hızlar şahaneydi fakat şimdi tosbağa hızında. Mobil internette hız en az 512 kbps olmalı (50 kb/sn).
-
la ben aklima yanayim kaç yil aveada curumusuz turkcele geçtim etrafimdaki arkadaslarida gecirttim öyle bi konuşma yok hd sanki yanimda öyle ses kalitesi var neti zaten hizli avea gibi cekmemezlikde yok hem ayni tarife ayni fiyat 2 gb net 1000 SMS 500 dk her yöne 25 TL