Avea - Turkcell - Vodafone | En Avantajli Paketler
-
Mustafa bunu yazdı
Pttcell, Avea baz istasyonlarını kullanıyor. Çevrenizdeki Avea kullanıcılardan çekim gücünü sorabilirsiniz. 64 kbps ile Google'ı açarsanız şükredin.
Nasıl Google'ı açarsanız şükredin ya orasını anlayamadım. Ben 6 aydan daha fazla bir süredir PTTCell kullanıyorum çatır çutur hatta katır kutur istediğim siteye giriyorum. :))
-
Eski abonelere hiz 128 kbps idi. Sonradan 64 kbps düşürüldü.
-
geberkostok bunu yazdı
avea woops iyi. faturasız her yöne 500 dk 10000 sms 2 gb net 25 tl.
23 TL veriyorum.
-
vodafone Faturalı esnek extra 1 yıl taahhütlü 39 tl
750dk her yöne
6000 sms her yöne
3gb internet
6yıldır vodafon faturaliyim. 3yıldır mobilden interneti adam akıllı yoğun bi şekilde kullanmaya başladım. Ama 1 ay boyunca yüzümü 2gün güldürüyordu. 70kb a düşüyordu hemen.13tl ye sınırsız internet paketim vardı ilk çıktgı zamandan beri kullaniyordum geçen gün iptal ettirip yukarda bahsettiğim pakete geçtim.
10gün sonra başlayacak umarım neti çürük çıkmaz..unutmazsam mesajımı editlerim
-
1k konuşma (her yöne) 1k sms (her yöne) 4GB internet + 1GB senelikte Turkcell hediye etti total 5GB aylık 59 ödüyorum.
Biraz fazla gelebilir ama Turkcellin interneti çok hızlı o yüzden 10-20 TL neyse fazla vermeyi tercih ediyorum.
-
tR0jaN bunu yazdı
1k konuşma (her yöne) 1k sms (her yöne) 4GB internet + 1GB senelikte Turkcell hediye etti total 5GB aylık 59 ödüyorum.
Biraz fazla gelebilir ama Turkcellin interneti çok hızlı o yüzden 10-20 TL neyse fazla vermeyi tercih ediyorum.
güzelmiş paketin adı nedir?
-
1000 dk 1000 sms 2 gb net 24 tl avea 12 ay taahütlü.
-
nessaj bunu yazdıtR0jaN bunu yazdı
güzelmiş paketin adı nedir?
İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS
-
500 dakika+1000 sms+4 GB internet 49 TL
1000dakika+1000 sms+4 GB internet 59 TLTurkcell'in yeni paketleri.
-
FATURASIZDAN FATURALIYA GEÇECEKLER İÇİN (VODAFONE)
Yeni Yılda Faturalıya Geçmenin Tam Zamanı
- Bu aya ozel 25TL’ye 2GB, Her Yöne 500 dakika,Her Yöne 4000 SMS sadece Faturalı Esnek Tarifede!
http://www.vodafonefreezone.com/yeniyilda-faturaliya-gecmenin-tam-zamani