Avea - Vodafone Sınırsız 3 İnternet
-
bu adamlar 3G veya 4G için en azından ttnetin sunduğu 8-16mbps 50GB akk sonra 3mbps olayını ne zaman uygulayacaklar
çok mu zor -
DaveReed bunu yazdı
bu adamlar 3G veya 4G için en azından ttnetin sunduğu 8-16mbps 50GB akk sonra 3mbps olayını ne zaman uygulayacaklar
çok mu zoradamlara kalırsa asla. ttnet tede 1mbps di btk el atti 3mbps oldu. çok zor değil de niye para kaybetsinler sağmak varken
-
PanxeR bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
yüz lira civarında full sınırsız paket var mı aveada ? gecen ay 143 lira ödedim fatura ama yetersız kalıyor dakikalar.

Dikkat bu paraya Turkcelliler sadece internet alamıyor.
Senin bayii burda gezindigini biliyo mu hocu :D
-
Elele tarifeleri engelli vatandaşlar için yapılmış tarifelerdir.
Bende dün aveaya gittim konuşmaya kadın bana faturasız 23 tl, faturalı 12 ay taahhüt ile 28 tl dedi. Dedim nasıl taahhüt ile 28 lira yahu taahhütsüz olan fatursızda nasıl daha ucuz olabilir, farkı ne? Faturalının her zaman bir farkı vardır beyfendi dedi. Faturalının farkı her ay sike sike para ödeyeceksin o yüzden bazı şeylerden daha ucuza yararlan demek değil mi? Yoksa bu bayiideki kadın mı yanlış biliyor? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim aveaya geçmekten vazgeçirdi resmen.
-
CaniSokucu bunu yazdı
Elele tarifeleri engelli vatandaşlar için yapılmış tarifelerdir.
Bende dün aveaya gittim konuşmaya kadın bana faturasız 23 tl, faturalı 12 ay taahhüt ile 28 tl dedi. Dedim nasıl taahhüt ile 28 lira yahu taahhütsüz olan fatursızda nasıl daha ucuz olabilir, farkı ne? Faturalının her zaman bir farkı vardır beyfendi dedi. Faturalının farkı her ay sike sike para ödeyeceksin o yüzden bazı şeylerden daha ucuza yararlan demek değil mi? Yoksa bu bayiideki kadın mı yanlış biliyor? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim aveaya geçmekten vazgeçirdi resmen.
Hacu bence o kadinda sikinti var cunku %90 tam tersini soylemis sana :-)
Bence tbt nickini uygulamaya soksaysin kadina :-D
-
testere :D
su halde avea 12 ay 23tl ve 1.35tl ~= 25 iyi görünüyor.