Avea - Vodafone Sınırsız 3 İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bu adamlar 3G veya 4G için en azından ttnetin sunduğu 8-16mbps 50GB akk sonra 3mbps olayını ne zaman uygulayacaklar

çok mu zor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

bu adamlar 3G veya 4G için en azından ttnetin sunduğu 8-16mbps 50GB akk sonra 3mbps olayını ne zaman uygulayacaklar

çok mu zor

adamlara kalırsa asla.  ttnet tede 1mbps di btk el atti 3mbps oldu. çok zor değil de niye para kaybetsinler sağmak varken 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

yüz lira civarında full sınırsız paket var mı aveada  ? gecen ay 143 lira ödedim fatura ama yetersız kalıyor dakikalar. 

p2uj8VK.png%20%28301×120%29

bf2iUvf.png%20%28295×124%29

TH2QtUg.png%20%28297×147%29

XVx9WRY.png%20%28310×186%29

Dikkat bu paraya Turkcelliler sadece internet alamıyor.

Senin bayii burda gezindigini biliyo mu hocu :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Elele tarifeleri engelli vatandaşlar için yapılmış tarifelerdir.

Bende dün aveaya gittim konuşmaya kadın bana faturasız 23 tl, faturalı 12 ay taahhüt ile 28 tl dedi. Dedim nasıl taahhüt ile 28 lira yahu taahhütsüz olan fatursızda nasıl daha ucuz olabilir, farkı ne? Faturalının her zaman bir farkı vardır beyfendi dedi. Faturalının farkı her ay sike sike para ödeyeceksin o yüzden bazı şeylerden daha ucuza yararlan demek değil mi? Yoksa bu bayiideki kadın mı yanlış biliyor? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim aveaya geçmekten vazgeçirdi resmen.

Şafak 1152!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Elele tarifeleri engelli vatandaşlar için yapılmış tarifelerdir.

Bende dün aveaya gittim konuşmaya kadın bana faturasız 23 tl, faturalı 12 ay taahhüt ile 28 tl dedi. Dedim nasıl taahhüt ile 28 lira yahu taahhütsüz olan fatursızda nasıl daha ucuz olabilir, farkı ne? Faturalının her zaman bir farkı vardır beyfendi dedi. Faturalının farkı her ay sike sike para ödeyeceksin o yüzden bazı şeylerden daha ucuza yararlan demek değil mi? Yoksa bu bayiideki kadın mı yanlış biliyor? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim aveaya geçmekten vazgeçirdi resmen.

Hacu bence o kadinda sikinti var cunku %90 tam tersini soylemis sana :-)

Bence tbt nickini uygulamaya soksaysin kadina :-D

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    testere :D
    su halde avea 12 ay 23tl ve 1.35tl ~= 25 iyi görünüyor.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2663 Toplam Mesaj: 17