

Avea Faturalı Hat Satacağım
-
hayatımda ilk defa part-time iş aradım. gerçekten para kazanmaya ihtiyacım var [ :/ ] camlara baktım bazen çok şaşırdım 1 saat broşür dağıt 2.5 tl verelim & 10 saat ayakta okey tahtası dağıt 30 tl veririz vs. neyse avea nın ilanını gördüm. avea faturasız hattını 'bedava' dağıtıyorsun ama kendin hat başına ücret alıyorsun. şaka gibi geldi. neyse yarın görüşeceğim. ister standda ister elden dağıt dediler. sonra düşündüm avea faturalı hattı kim alır ? yada ben "Nasıl Satarım" gerçekten önerinize ihtiyacım var.
-
finansbankda mülakattayız grup mülakatında 10 kişiyiz 4 ü önceki meslek olarak aveada satış danışmanlığını yaptığını söyledi neden ayrıldınız sorusuna 3 aydır para vermiyolardı dediler :) 4 ü birbirini tanımadan bu cevabı verince insanın kafasında soru işareti oluyo :)
edit:
altaki mesajı görünce aklıma geldi
Cuma günü telefonla konuşuyorum beyfendi sizi aveyaya taşıyalım dedi biri lan bi git başımdan dedim sonra pişman oldum :) telefonda konuşmasam sert tepki vermezdimde neyse :)
-
Yolda yürüyorum pat karşıma sen çıktın;
- Beyfendi buyrun faturalı Avea hat.
Almam yemin ediyorum. Kimsede almaz.
-
faturalı hat bu borumu
hat basına en az 25-35 arası prım verırler de ole al demeyle kımse almaz
bıde bu ara avea da faturalı hatlarda internet bedava olurda ıse gırersen aklında olsun :D bı tutar yanı bu
-
artık bağırarak olmuyor bu işler
-
faturasız veriyorsan yarın alayım hemen bitane senden.
-
Bu aveadan millet illallah etmiş durumda ama.. ben bi hata* yapıp hattımı 500 dkka konuşma 500 sms ve 1gb internet için aveaya taşıdım.. 1 ay oluyor yaklaşık bir sıkıntı görmedim.. Neden bu aveaya uyuz oluyoruz?
* Milletin bağırış çağırışlarına rağmen aveaya geçip hata yaptığımı sanmıştım ama avea iyidir iyi.. 20 liraya yukardaki saydıklarımı satın alıorum.. turkcellde internet paketi sadece bu kadar para :)
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------faturasız veriyorsan yarın alayım hemen bitane senden.
-----------------------------
genelde bedava deselerde faturaya yansıtılıyorki ,mesela ilk 6 ay 5er lira -
universitelerin teknoloji gelistirme bolgelerindeki firmalar
tek tek arayip randevu alip gorusursen iyi satarsin... -
Faturalı hatlar içerisinde şu anda en ekonomik olan avea diye biliyorum. Şartı şurtu nedir, tarifeler hakkında bilgi verirsen sana faturalı hat alacak 3 kişinin kimlik fotokopilerini yollarım.
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Faturalı hatlar içerisinde şu anda en ekonomik olan avea diye biliyorum. Şartı şurtu nedir, tarifeler hakkında bilgi verirsen sana faturalı hat alacak 3 kişinin kimlik fotokopilerini yollarım.
Saygılar
-----------------------------avea faturalı almayında ne alırsanız alın abi..