Avea Faturalı Hat Satacağım
-
bulaşma sakınn ben aynı hataları yaptım zamanında. izmir içindeysen pm at belki bir şeyler ayarlayabiliriz -
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------Bu aveadan millet illallah etmiş durumda ama.. ben bi hata* yapıp hattımı 500 dkka konuşma 500 sms ve 1gb internet için aveaya taşıdım.. 1 ay oluyor yaklaşık bir sıkıntı görmedim.. Neden bu aveaya uyuz oluyoruz?
* Milletin bağırış çağırışlarına rağmen aveaya geçip hata yaptığımı sanmıştım ama avea iyidir iyi.. 20 liraya yukardaki saydıklarımı satın alıorum.. turkcellde internet paketi sadece bu kadar para :)
-----------------------------bende dedigin tarifeye gectim istanbul bahcelievler siyavuspasa mahhalesinde cekmiyor :)
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------Bu aveadan millet illallah etmiş durumda ama.. ben bi hata* yapıp hattımı 500 dkka konuşma 500 sms ve 1gb internet için aveaya taşıdım.. 1 ay oluyor yaklaşık bir sıkıntı görmedim.. Neden bu aveaya uyuz oluyoruz?
* Milletin bağırış çağırışlarına rağmen aveaya geçip hata yaptığımı sanmıştım ama avea iyidir iyi.. 20 liraya yukardaki saydıklarımı satın alıorum.. turkcellde internet paketi sadece bu kadar para :)
-----------------------------Hocam Avea insan ilişkilerini bozar. Arkadaşa attığım halı saha mesajı yemin ederim tam 1.5 ay sonra gitti. Beni arıyo abi ne halı sahası yarın vizemiz var diye. Lisede dalga geçerdik sıranın altından bile çekmiyo diye, dalga geçtiğimiz kadar varmış.
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam istanbul içindemisin ? ve bulunduğun lokasyonlarda internet hızın nasıl tatmin edici mi turkcell gibi.yoksa kağnı gibi mi?. Turkcell in interneti pahalı ama hemen hemen heryerde çatır çatır giriyor eğer avea da turkcell gibi kalitelyse bende avea hat almayı düşünüyorum. -
ulan şu internet 128 e inmese de 512 ye 1024 e inse öyle sınırsız olsa anında alacağım . 128 ne boka yarar ? olsun her türlü vodafone un kafasına vermişler ama yetmez en az 512 istiyoruz