Avea İle İlgisi Olanlar
-
arkadaşlar oynaa aboneliğim 25 sms 50 kontör karşılığı yenilenmiş
ama benim böyle bir abonelikten haberim yok hattımdaki kontörlerde gitmiş :s
avea merkezinide arıyamıyorum bunu naslı iptal ederim kontörlerimi kurtarırım bilen varmı
şimdiden teşekkür ederim.
-
hocam sabit telefondan da avea müşteri hizmetlerini arayabilirsin! o kontorler geri gelmicek bundan da emin olabilirsin...
-
arkadaşım yolun başındayken hattı kır yeni hat al. eninde sonunda bu oluyor bari çok kontürün gitmesin.
geçmiş olsun. Sinir oluyorum şu kontur yiyen sistemlere. Hukuki yoldan ceza almıyorlar öbür tarafta elim yakalarında kalsın. Dikkat et bazı sistemlerde kapatmakta kontürlü.
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım yolun başındayken hattı kır yeni hat al. eninde sonunda bu oluyor bari çok kontürün gitmesin.
geçmiş olsun. Sinir oluyorum şu kontur yiyen sistemlere. Hukuki yoldan ceza almıyorlar öbür tarafta elim yakalarında kalsın. Dikkat et bazı sistemlerde kapatmakta kontürlü.
-----------------------------hat çok eski hocam numarayı deiştiremem ta aycell varken almıştım kartın üstünde aycell yazıo :d
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım yolun başındayken hattı kır yeni hat al. eninde sonunda bu oluyor bari çok kontürün gitmesin.
-----------------------------hat çok eski hocam numarayı deiştiremem ta aycell varken almıştım kartın üstünde aycell yazıo :d
-----------------------------numara taşınabilirliği ne güne duruyor la
-
Bi zamanlar aveada çalışmıştım avea kadar saçma bir operator yok sen umudunu kes o hattan müşteri hizmetleri de sana yardımcı olmaz 9 kasımda numara taşınabilirligi başlıyor şu anda turkcell on kayıt alıyor ve her ay 30 dk bedava konuşmada veriyor bence ona geç :)
-
djmatrax bunu yazdı:
-----------------------------
Bi zamanlar aveada çalışmıştım avea kadar saçma bir operator yok sen umudunu kes o hattan müşteri hizmetleri de sana yardımcı olmaz 9 kasımda numara taşınabilirligi başlıyor şu anda turkcell on kayıt alıyor ve her ay 30 dk bedava konuşmada veriyor bence ona geç :)
-----------------------------aynen katılıyorum hocam turkcell
-
lanet olası aveaya mail atıyorum diyorumki müşteri hizmetlerini arıyorum yarım saat bekliyorum kimse çıkmıyor verdikleri cevap
Değerli Müşterimiz;
Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.
Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.
Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500’ü, sabit hatlardan ise 444 1 500’ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla;
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
avea a.q senin
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------lanet olası aveaya mail atıyorum diyorumki müşteri hizmetlerini arıyorum yarım saat bekliyorum kimse çıkmıyor verdikleri cevap
Değerli Müşterimiz;
Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.
Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.
Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500’ü, sabit hatlardan ise 444 1 500’ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla;
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
avea a.q senin
-----------------------------avea a.q senin
-
avea ya ....
benim ne zamandır ne msj larım gidiyo nede geliyo ..
bu lanet msj meselesi .. 2 çok kolay web sitesi işini kaçırmama , acil durumdaki birine ulaşamama , milletle papaz olma noktasına getirdi .. yakında tv de avea için cinnet geçiren biri görürseniz bilinki o benim. ;) 9 kasım gelsinde geçsek ..
aveaya bende bi güsellik yapcam ama sonra "ohh bee" dicek.
-
sikayetvar.com
işe yarar