Avea İle İlgisi Olanlar
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------sikayetvar.com
işe yarar
-----------------------------amele loo burayı sevdim ehehhe ((: tşk..önüne geleni şikayet ediyo..
-
Bana kıyak geçıo avea ben seviyorum.Arada bir kontör düşmuo öle konuşup duruom ben de.Bence güzel :).Kontörleri almak için de veryansın edicen abi.Ne kadar çemkirirsen alabiliten o kadar fazla
-
amele_2 bunu yazdı:
işe yarar
-----------------------------http://sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-21-0-0.html
burayada yaz ya bitmez hoca ( TürkTelekom şikayetleri .. )
-
dostum o normal bişi benimde babamın hattına aynısı olmuştu .. 150 kontor yükledik 100 kontor kaldı .. senden o 50 kontoru alıyo yerine 120 dk verio avea içi konuşma süresi ..
-
hocam aynı şey benim başıma geldi yapman gerekenler:
1: sabit hattan avea müşteri temsilcisini arıyorsun ve hangi üyeliklerin bulunduğunu soruyorsun
2: bu yerlerin müşteri hizmet numaralarını avea müşteri hizmetlerinden yada kendi sitelerinden öğreniyorsun
3: bu yerlere "ki sakın 444 lü numaraları arama telefon faturan kabarmasın direkt 0 212 filan bir numara vardır sitenin en altında" oraya telefon açıp üyeliğinin iptal edilmesini ve tekrar üyelik almak istemediğini söylüyorsun.
4: avea müşteri temsilcisini tekrar arayıp kesinlikle servis ve reklam mesajı almak istemediğini kapatılmasını istiyorsun"önce kapatamayız filan diyorlar ısrar edince kapatıyorlar"
böylece kurtuluyorsun
kısa yazdım ama ben hem aveayı hemde yaklaşık 12 aboneliği kapatabilmek için yaklaşık 1 saat uğraştım ve azıma geleni hepsine söyledim şimdi rahatım...:D
-
bu ne yaf herkes aveadan nefret ediyo oysa ben avea ya bayılıyom. eski turkcelli olarak avea rulz:D
-
amele_2 bunu yazdı:
işe yarar
-----------------------------
el altından kaldırılıyor şikayetler ;) -
TxT bunu yazdı:
-----------------------------
amele_2 bunu yazdı:
işe yarar
-----------------------------http://sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-21-0-0.html
burayada yaz ya bitmez hoca ( TürkTelekom şikayetleri .. )
-----------------------------zuaha.d türk telekoma kafam gırsın
-
arkadaşlar konum tekrar hortlamış ama ben aveaya atıığım ikinci mailimdede üçüncü mailimdede aynı cevabı aldım yorumsuz