Avea Kampanyası
-
Arkadaşlar şu anda sanırım ay aonuna kadar devam eden bi kampanyadan bahsedicem;
şu anda TELEKOM kurumsaldan yeni hat(avea) alana veya avea ya TELEKOM dan geçiş yapana hakkatten baya uygun tarifeler var
1000 dk(heryöne) + 1000 sms (heryöne) + 2 gb internet : herşey dahil 19 TL
1000 dk(heryöne) + 1000 sms (heryöne) + 4 gb internet : herşey dahil 29 TL
2000 dk(heryöne) + 2000 sms (heryöne) + 6 gb internet : herşey dahil 39 TL
2000 dk(heryöne) + 2000 sms (heryöne) + 8 gb internet : herşey dahil 49 TL
Arkadaşlar normalde ben geçiş yapabiliyorum yani diğer illerde varmıdır yokmudur bilmiyorum
Kampanya sadece telekom müdürlüklerinde var
Öyle bilgilendirmek istedim. Normalde kampanyalar kurumsal müşterilere ama bireysel vatandaşlarıda geçiriyoruz sıkıntı yok
Not: faturalı
-
usta benim faturalıyı da geçirebilir miyiz ki ya. Ben avea kullanıyorum ama direk kampanyaya sokamaz mıyız. 4 gb net 750 dk konuşmaya 50 tl bayılıuorum her ay nalet olsun
-
deja-vu bunu yazdı
usta benim faturalıyı da geçirebilir miyiz ki ya. Ben avea kullanıyorum ama direk kampanyaya sokamaz mıyız. 4 gb net 750 dk konuşmaya 50 tl bayılıuorum her ay nalet olsun
Avea içinde transfer olmuyo bu arada arkadaşlar yani tarife değişikliği gibi değil de hat geçişleri veya yeni hat alımlarında bu geçerli.
Onun haricinde kocaeli ve çevresindekilere kendi elimle yardımcı olurum .
-
2400 dk + 4 GB internet + 1000 SMS = 39 TL ödüyorum.
Avea kurumsal
-
UTHO bunu yazdı
2400 dk + 4 GB internet + 1000 SMS = 39 TL ödüyorum.
Avea kurumsal
doğrudur hocam bu tarz karma paketlerde var kurumsalda
-
Türkcel kitliyor 1000 dk 1000 sms 2 gb internet 46 tl ödüyom. Avea çekse çok memnundum çalıştığım yerde avea çekmiyor. Şirket özel baz istasyonu çekmiş oda türkcelden istemişler.
-
10.000 dk + 10.000 sms + 10.000 gb ı bana 39 TL ye verse hat çekmedikten sonra bi cacık olmaz.
http://www.tahribat.com/forum/avea-ile-problem-202266
sorun 2014 kasım ayından beri hala devam ediyor. çözüm olarak yapacak bişi yokmuş böyle kullanacakmışız.
-
THT2005 bunu yazdı
10.000 dk + 10.000 sms + 10.000 gb ı bana 39 TL ye verse hat çekmedikten sonra bi cacık olmaz.
http://www.tahribat.com/forum/avea-ile-problem-202266
sorun 2014 kasım ayından beri hala devam ediyor. çözüm olarak yapacak bişi yokmuş böyle kullanacakmışız.
hocam çekim olarak inanın bişi diyemem demiyorumda
nedir ucuza görüşme işini çözmek isteyen arkadaşlar falan olur merkezlerde oturuyodur onlar için ideal.
ben izmit merk. oturuyorum bir gram problem yaşamıyorum ama turkcele 40 vermek yerine aveayı kullanıyorum. He yanlış anlaşılmasın avea yı övdüğümden falan değil yoksa ben gözümü türkcell le açtım telekoma geçince mecbur en avea kullanıcısı olduk iyide oldu :)
-
hocam bunlar faturali mi yoksa heray yukledikce paket yenileniormu ben vodafone kullaniyorum 500 msg dakika ve 1gb nete 18 veriyorum. 19 lira iyimis valla gecebilirim. eger faturali degilse
-
TARİFE FATURALI ARKADAŞLAR
-
Beni 29luk tarifeye geçirebilir misin?