AVEA Larda Kontor Tüketme...
-
ericsson'un gözünü seveyim, gir sonyericsson.com'a telefonu, operatörü,ne ayarı istediğini seç numaranı yaz hemen geliyor.
aha şimdi aklıma geldi , bu ayarları seri olarak göndertebilirim. ula sms olmasa bile sürekli ayar gelen bi telefon adamı mal edebilir.
ama erixoncular bunu düşünmütür heral ama ben bi deniyim yine.
-
nokia nın da aynı dalgası war zaten :) eskiden denyo ile mms ayarlarını sürekli yollatıyordum sms bomb gibi bişey oluyordu ama şimdi popup pencere oldu bende awucumu yaladım :)
-
madem konu telefonla tahribat bi tane de benden. gerci bilinen bi konu ama beni iyi keklemisti birisi.
arandikca kontur kazanli tarife hala varmi bilmiyorum ama varsa o tarifeye geciyorsun. sonra rastgele numara ceviriyorsun. caldirip kapatiyorsun ta ki adam seni arayana kadar. aradigi zamana uzun sure konusmak istiyorsan konu su :
- iyi gunler siz bu numaradan benim kiz arkadasima msj atmissiniz. seni seviyorum hoslaniyorum diye
sonrasi gelir zaten. adamin biri beni aradi 5. dakikayi gecince uyandim. madem oyle sen beni ara sana izah edeyim dedim kapattim bi daha aramadi.
-
Yeh ulen eskiden bende Cok yapardım onu Ulen bir gunde 45 knt almıştım allahıma ama Şimdi knt calıyorum daha ii oluyor o
-
bende yapıodum bi gün gavurun teki denk geldi benim de ingilizce sıfır adam okey dio bende okey diom no ay don sipik ingiliş diom okey okey dio by bye dio dur lan kapama dedim what dedi zııt erenköy falan diodum çok makaraydı o an 5-10 dk yı geçti muhabbetimiz kontör leri indirdim ama şimdi daha basiti var kontör gaspına çıkıom:) "kontör yolla lan bana yollucan ulaan"
-
HolyOne bunu yazdı:
444 lü telefonlar'ın bedava olması lazım
aveayı bilmem de turkcell in musteri hizmetleri bedava ama cepten aradıınızda.
1 sms ücreti alıyor tcell -
HolyOne bunu yazdı:
444 lü telefonlar'ın bedava olması lazım
aveayı bilmem de turkcell in musteri hizmetleri bedava ama cepten aradıınızda.
444lu telefonlar sehirici parasina diye biliyorum.
-
Üzerinden 1 sene geçti Avea halen aynı avea... Az önce gene birinin aveasını fondipledim uzun aramalarım sonucu :) Deneyin..
-
Bu fondip ne oluyor gardaş :P
-
yaw 5-6 ay önce ben beleş sms siteleri ararken bi site bulmuştum ordan iki tane kendime sms çekeyim dedim... baktım gece vakti smsler geldi... bi baktım 4 kontör düşmüş... bi sürü küfür ettim ipnelere... ama şimdi o siteyi bulamıyom a.q. bulsam en kısa kontör harcama yöntemi olur :D bakalım arayacam buldumsa yayımlarım...