AVEA Larda Kontor Tüketme...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    genclix
    genclix's avatar
    Erkek

ericsson'un gözünü seveyim, gir sonyericsson.com'a telefonu, operatörü,ne ayarı istediğini seç numaranı yaz hemen geliyor.

aha şimdi aklıma geldi , bu ayarları seri olarak göndertebilirim. ula sms olmasa bile sürekli ayar gelen bi telefon adamı mal edebilir.

ama erixoncular bunu düşünmütür heral ama ben bi deniyim yine.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    nokia nın da aynı dalgası war zaten :) eskiden denyo ile mms ayarlarını sürekli yollatıyordum sms bomb gibi bişey oluyordu ama şimdi popup pencere oldu bende awucumu yaladım :)

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

madem konu telefonla tahribat bi tane de benden. gerci bilinen bi konu ama beni iyi keklemisti birisi.

arandikca kontur kazanli tarife hala varmi bilmiyorum ama varsa o tarifeye geciyorsun. sonra rastgele numara ceviriyorsun. caldirip kapatiyorsun ta ki adam seni arayana kadar. aradigi zamana uzun sure konusmak istiyorsan konu su :

- iyi gunler siz bu numaradan benim kiz arkadasima msj atmissiniz. seni seviyorum hoslaniyorum diye

sonrasi gelir zaten. adamin biri beni aradi 5. dakikayi gecince uyandim. madem oyle sen beni ara sana izah edeyim dedim kapattim bi daha aramadi.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek
    Yeh ulen eskiden bende Cok yapardım onu Ulen  bir gunde 45 knt almıştım allahıma  ama Şimdi knt calıyorum daha ii oluyor o

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bende yapıodum bi gün gavurun teki denk geldi benim de ingilizce sıfır adam okey dio bende okey diom no ay don sipik ingiliş diom okey okey dio by bye dio dur lan kapama dedim what dedi zııt erenköy falan diodum çok makaraydı o an 5-10 dk yı geçti muhabbetimiz kontör leri indirdim ama şimdi daha basiti var kontör gaspına çıkıom:) "kontör yolla lan bana yollucan ulaan"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

444 lü telefonlar'ın bedava olması lazım

aveayı bilmem de turkcell in musteri hizmetleri bedava ama cepten aradıınızda.

1 sms ücreti alıyor tcell

ftw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

444 lü telefonlar'ın bedava olması lazım

aveayı bilmem de turkcell in musteri hizmetleri bedava ama cepten aradıınızda.

444lu telefonlar sehirici parasina diye biliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Üzerinden 1 sene geçti Avea halen aynı avea... Az önce gene birinin aveasını fondipledim uzun aramalarım sonucu :) Deneyin..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bu fondip ne oluyor gardaş :P

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek

yaw 5-6 ay önce ben beleş sms siteleri ararken bi site bulmuştum ordan iki tane kendime sms çekeyim dedim... baktım gece vakti smsler geldi... bi baktım 4 kontör düşmüş... bi sürü küfür ettim ipnelere... ama şimdi o siteyi bulamıyom a.q. bulsam en kısa kontör harcama yöntemi olur :D bakalım arayacam buldumsa yayımlarım...

Nerde Gençliğim:(
Toplam Hit: 9391 Toplam Mesaj: 22