Avea Türk Telekom Oluyor
-
Kurumsal müşterileri olarak kafamın gireceği yer değişmiyor.
-
İki firma tarafından da (görünüşe göre tek şirket) kazık yemiş biri olarak layıklarını bulmuşlar diyorum. Mümkün mertebe bana yaklaşmasınlar.
-
mkyb bunu yazdı
Avea'nın ismi yılbaşı itibariyle Türk Telekom Mobil olacak. Ayrıca 1 Aralık itibariyle 900 mhz frekansından yayına başlıyorlar. Bu şu demek kapalı mekana girince Avea'nın çekim gücünün düştüğünü görürüz. İşte bu sorun artık olmayacak. Telefon full çekecek.
Destan gibi isim nasıl telefonun operatör kısmına sığacak orası ayrı mesele.
TT Mobil olarak kisaltabilirler belki
-
Yalnız şuda var Avea çekmiyor diye ucuz. Çekim gücü artarsa fiyatları diğerleriyle aynı olur buda ayrı mesele. Şahsen Arap Telekom'a pardon Türk Telekom'a para yedireceğime gider İngiliz Vodafone'a yediririm.
-
mkyb bunu yazdı
Yalnız şuda var Avea çekmiyor diye ucuz. Çekim gücü artarsa fiyatları diğerleriyle aynı olur buda ayrı mesele. Şahsen Arap Telekom'a pardon Türk Telekom'a para yedireceğime gider İngiliz Vodafone'a yediririm.
nerede çekmiyor la :D 4 yıldır avea kullanıyorum çekmediği yer görmedim.
-
RETRET bunu yazdımkyb bunu yazdı
nerede çekmiyor la :D 4 yıldır avea kullanıyorum çekmediği yer görmedim.
Edirnekapı metrobüs durağı, Avcıların bazı yerleri, Kağıthane merkezde bile çekmeyen yerler var aveada :/
-
-
adamlar tam tekel olma yolunda, sabit hat, mobil hat, tivibu, maç yayınları....
Avea nın bir kısmı aycell olarak devletindi bir zamanlar.
Hey gidi hey... bu potansiyeli kendi elimizle elin lübnanlısına verdik. Memleketin durumu anıra anıra ağlamayı gerektiriyor, ama herkesin keyfi yerinde...
-
Lan telefonda "Türk Telekom Online İşlem" diye uygulama var düşünüyom nerden geldi diye. Avea online işlemler güncellenmiş sonradan ayıktım.
-
Yeni uygulama daha hızlı olmuş