AVEA Yurtdışı Konuşma Paketi Tanımladı
-
hacı bende de kamu mega plus var, 9333u arıyom hem ne olur ne olmaz diye :D
bi kere aradığımda *bilmemkaç# yes ile öğrenbilirsin dediydi. unuttum o numarayı. çok hızlı zıbank diye sölüyo sms dk net filan.
-
noname bunu yazdıSaMyELi bunu yazdıya arkadaş ne kasmışsınız yok takip et pm yolla falan ara 500 ü şikayet dosyası açmak istiyorum de anlat durumunu 24 saat içinde geri dönüş olacak derler 1 saat gecmeden ararlar.Büyük ihtimalle paketide kullanmadıgına göre ücret faturandan düşülür bakma sen milletin siklemez dediğine.
500 ü arayınca bağlandığın birim ile twitter destekten seni arayan birimler farklı, dolayısıyla 500ü arayınca ben bişey yapamam dilerseniz yasal yollara başvurabilirsiniz diyenler çıkma ihtimali var. Twitter dan sonuç almadığım olmadı benim hiç.
+1
Asla ama asla arama 500 ü filan siksen yol gostermiyolar. Amk mal mal bi suru adam oturtmuslar oraya ne yol biliyolar ne iz.
Twitter dan dedigi gibi yap 2-3 saat icinde avea Genel Merkezden ariyolar once normal konus baktin olmuyo sonra sert cık hattimi kapattircam olayina dahi gir kesin sonuc alirsin.
Benim basima 2 kez yuksek fatura olayi geldi, 500 bi halta yaramadi. Twitter dan yazdim donus yapildi sert ciktim sinirliydim de zaten ustume 3 hat var avea faturali kapattiriyorum hepsini ayagina girdim, hemen 1000 dk her yone, 1000 sms her yone, 4 gb interneti 20 liradan verdiler ayrica 1 senelik yuzde 50 indirim aldim :)
-
noname bunu yazdıhalogen bunu yazdı
Avea'da oluyor böyle. Bende yurtdışı paketi tanımlattığım halde yurtdışına gittiğimde hattım servis dışı kalmıştı. Bu tür şeyler anca Avea'da olur...
Yurtdışında kullanıma da açtırman gerekiyor, iki çeşit yurtdışı pakedi var;
1 - Türkiyeden yurtdışını arayabileceğin
2 - Yurtdışında iken görüşme yapabileceğin
----o-----
Misalen internet pakedi aldın, diyor ki 1 gb'a kadar 3g, sonrasında edge hızına düşersin. 3G aktivasyonunu yapmadan ilk 1gb'ı da edge olarak kullanacağın gibi, yurtdışı aktivasyonunu da yapmazsan çalışmaz.
Ben yapmadım mesela, avea hattımla sadece sms alıyorum yurtdışındayken. Facebook, google, vk vs. doğrulama kodu yolluyorç
Bu dediklerin zaten bilindik şeyler. Eksik işlem yaptırmamak için işlemlerimi telefonda birebir müşteri temsilcisiyle yaptırdım, her işlemden sonrada onay mesajı geldi. Buna rağmen olan bir şeyden bahsediyorum. Bu da demek oluyorki müşteri temsilcisine de, telefonuna gelen onay mesajlarınada, hatta hattından parası peşin peşin kesilen yurt dışında arayabilme ve aranabilme paketlerine bile güvenme eğer Avea kullanıyorsan.
-
Bu arada noname çok teşekkür ediyorum hocam o gün gece 1 de aradılar genel merkezden. Aynen anlattım olayı hiç ikiletmeden fatura bölümüne bildirdi sabah dönüş yaparlar dedi. Sabah da arayıp paketi sildiklerini faturaya yansımayacağını söylediler. Akşam da şv dan yaptığım şikayet için aradılar hattınıza tanımlı yurtdışı paketi görünmüyor dediler :)
-
GNDZYRYN bunu yazdı
Bu arada noname çok teşekkür ediyorum hocam o gün gece 1 de aradılar genel merkezden. Aynen anlattım olayı hiç ikiletmeden fatura bölümüne bildirdi sabah dönüş yaparlar dedi. Sabah da arayıp paketi sildiklerini faturaya yansımayacağını söylediler. Akşam da şv dan yaptığım şikayet için aradılar hattınıza tanımlı yurtdışı paketi görünmüyor dediler :)
Gece 1'de arayan müşteri hizmetleri. Böyle şeyler sadece Avea'da olur. :)
-
halogen bunu yazdınoname bunu yazdıhalogen bunu yazdı
Avea'da oluyor böyle. Bende yurtdışı paketi tanımlattığım halde yurtdışına gittiğimde hattım servis dışı kalmıştı. Bu tür şeyler anca Avea'da olur...
Yurtdışında kullanıma da açtırman gerekiyor, iki çeşit yurtdışı pakedi var;
1 - Türkiyeden yurtdışını arayabileceğin
2 - Yurtdışında iken görüşme yapabileceğin
----o-----
Misalen internet pakedi aldın, diyor ki 1 gb'a kadar 3g, sonrasında edge hızına düşersin. 3G aktivasyonunu yapmadan ilk 1gb'ı da edge olarak kullanacağın gibi, yurtdışı aktivasyonunu da yapmazsan çalışmaz.
Ben yapmadım mesela, avea hattımla sadece sms alıyorum yurtdışındayken. Facebook, google, vk vs. doğrulama kodu yolluyorç
Bu dediklerin zaten bilindik şeyler. Eksik işlem yaptırmamak için işlemlerimi telefonda birebir müşteri temsilcisiyle yaptırdım, her işlemden sonrada onay mesajı geldi. Buna rağmen olan bir şeyden bahsediyorum. Bu da demek oluyorki müşteri temsilcisine de, telefonuna gelen onay mesajlarınada, hatta hattından parası peşin peşin kesilen yurt dışında arayabilme ve aranabilme paketlerine bile güvenme eğer Avea kullanıyorsan.
Ne dedin haci sen anlayamadim :/
GNDZYRYN bunu yazdıBu arada noname çok teşekkür ediyorum hocam o gün gece 1 de aradılar genel merkezden. Aynen anlattım olayı hiç ikiletmeden fatura bölümüne bildirdi sabah dönüş yaparlar dedi. Sabah da arayıp paketi sildiklerini faturaya yansımayacağını söylediler. Akşam da şv dan yaptığım şikayet için aradılar hattınıza tanımlı yurtdışı paketi görünmüyor dediler :)
Rica abi ne demek :) dakikalar durmuyr mu? silmisler mi :D
-
Sildiler. Zaten yurtdışına çıkınca konuşmak içindi. lazım değildi yani ;)
-
abi simdi sen polismisin ? ben onu tam anlamadim.
-
garga bunu yazdı
abi simdi sen polismisin ? ben onu tam anlamadim.
yok dostum ya :D amcam polis onun üzerine aldım hattı ;)
-
Benzer bi olay Turkcell'de başıma geldi. Onaylamadığım bi servisi tanımladılar aradım Turkcell'i biz bakmıyoruz servise gidin filan drken şikayetvar'a yazdım bu olaydan dönüş beklemiyorum zaten millet bilsin ben haftaya da Vodafone'a geçeceğim yazdım döndüler hemen ödediler parayı.. :)