Avira Antivir Premium Security Suite (1 Yıl) Kampanya
-
Avira AntiVir Premium Security Suite (1 Yıl)
https://license.avira.com/en/promotion-8821dtghledngvzkrrqr
adresinden avira antivir premium security suite'in 1 yıllık lisanslı anahtarına sahip olabilirsiniz.
-
6 ay yazıyo sanki
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
6 ay yazıyo sanki
evet. Avira Premium Security Suite, ücretsiz olarak 6 ay - PC Danışmanı özel promosyon -
yazıyo ama 1 yıl veriyo hocam heralde sayfayı yenilememişler :)
-
sende avira diye diye ölecen ha :)
bilsem pc'yi kasmıyor kurarım ama :W
-
aldım 6 ay yazıyo. bitene kadar kullanırız artık
-
bende daha var baya bi duruyo hesabımda bittikçe kullanıyom :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------sende avira diye diye ölecen ha :)
bilsem pc'yi kasmıyor kurarım ama :W
-----------------------------avira diye ölmüyorum hocam sadece kullanıp ne olduğunu bildiğim programı tanıtıyorum avira pcyi kasmaz 2009 sürümleri ile daha performans artışı sağlandı testlerde ise hala birinci :)
-
antivirüsler içinde türkçesi olmayan tek antivirüs olma özelligini unutmamak lazım
-
Cia bunu yazdı:
antivirüsler içinde türkçesi olmayan tek antivirüs olma özelligini unutmamak lazım
-----------------------------dünyadaki en az ingilizce bilen toplumlardan biriyiz bence bu anlamda ingilizce bişeyler kullanmak dil öğrenmemize yardımcı olur.işletim sistemi deseniz neysede antivirüs'e ne gerek var ? hani çok karmaşık ve ingilizce bilinmesi gerektiren bişey olur hadi neyse bir insan antivirüsüde çözemiyosa ben onun aklında şüphe ederim :)
-
avirayı sevdim ama kotalılara katiyetle tavsiye etmiyorum :D adamın ocağını söndürür :D