folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Avira Antivir Premium Security Suite (1 Yıl) Kampanya

Avira Antivir Premium Security Suite (1 Yıl) Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    avirayı sevdim ama kotalılara katiyetle tavsiye etmiyorum :D adamın ocağını söndürür :D

hocam güncelleme anlamında diyosan yanlışsın çünkü hiçbir antivirüs programı bu denli bir güncelleştirme yapmaz.windows un güncelleştirmeleri bile mb cinsindeyken bir antivirüsün kotayı doldurcak denli bir güncelleştirme yapması imkansız :) yani bir antivirüsün yapıcağı güncelleştirmeler kb boyutundadır.sanırım senin kotanın dolması başka bişeyle bağlantılı :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    antivirüs konusunda tartışmayalım :) :)bir insanın beyninden şüphe etmemek için antivirüs ingilizcesini çözmesi gerekli midir?Bunun tek sebebi var türkiye piyasasını ve türk kullanıcısını iplemiyor...ha bahsettigimiz program Photoshop olsaydı bunları savunmazdım çünkü o piyasa Photoshop tekelinde

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    antivirüs konusunda tartışmayalım :) :)bir insanın beyninden şüphe etmemek için antivirüs ingilizcesini çözmesi gerekli midir?Bunun tek sebebi var türkiye piyasasını ve türk kullanıcısını iplemiyor...ha bahsettigimiz program Photoshop olsaydı bunları savunmazdım çünkü o piyasa Photoshop tekelinde

antivirüs ingilizceside dediğin hocam bi delete başkada bişeysi yok yani :) daha kapsamlısını bilen zaten bazı şeyleri öğrenmiş demektir.Bence burdaki iplememek değilde cahillik boş beleşçilik ve araştırma okuma anlamında bişeyler olmadığından olabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    bence sadece bu antivirüsü değil, hiçbirini iplemeyelim; ubuntu rulaz :Q

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 4294 Toplam Mesaj: 15