Avira Antivir Premium Security Suite (1 Yıl) Kampanya
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
avirayı sevdim ama kotalılara katiyetle tavsiye etmiyorum :D adamın ocağını söndürür :D
-----------------------------hocam güncelleme anlamında diyosan yanlışsın çünkü hiçbir antivirüs programı bu denli bir güncelleştirme yapmaz.windows un güncelleştirmeleri bile mb cinsindeyken bir antivirüsün kotayı doldurcak denli bir güncelleştirme yapması imkansız :) yani bir antivirüsün yapıcağı güncelleştirmeler kb boyutundadır.sanırım senin kotanın dolması başka bişeyle bağlantılı :)
-
antivirüs konusunda tartışmayalım :) :)bir insanın beyninden şüphe etmemek için antivirüs ingilizcesini çözmesi gerekli midir?Bunun tek sebebi var türkiye piyasasını ve türk kullanıcısını iplemiyor...ha bahsettigimiz program Photoshop olsaydı bunları savunmazdım çünkü o piyasa Photoshop tekelinde
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
antivirüs konusunda tartışmayalım :) :)bir insanın beyninden şüphe etmemek için antivirüs ingilizcesini çözmesi gerekli midir?Bunun tek sebebi var türkiye piyasasını ve türk kullanıcısını iplemiyor...ha bahsettigimiz program Photoshop olsaydı bunları savunmazdım çünkü o piyasa Photoshop tekelinde
-----------------------------antivirüs ingilizceside dediğin hocam bi delete başkada bişeysi yok yani :) daha kapsamlısını bilen zaten bazı şeyleri öğrenmiş demektir.Bence burdaki iplememek değilde cahillik boş beleşçilik ve araştırma okuma anlamında bişeyler olmadığından olabilir.
-
bence sadece bu antivirüsü değil, hiçbirini iplemeyelim; ubuntu rulaz :Q