Avira Veya Avg

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hep derim :) Siralama Su sekildedir.)
    kaspersky,Trend Micro,Mcafee

Hala bir tutturmaca gidiyor ne test takip etmek var nede birşey artık şunu anlayın Trend Microların,McAfee lerin devri çoktan kapandı.Avira varken Kaspersky varken Avast varken bu programların adının geçmesi bile büyük ayıp.Birazcık bişeyleri takip edinde gelişin,birşeyi tutturmuşsunuz gidiyorsunuz.Bırakın artık bunları.Trend Micro ile bir deneyimimi anlatim sene 2007 arayüzü güzel diye yükledik.Tüm ayarlarını yaptım toplam 1 ay kullandım.Birden ADSL şifrem birisi tarafından değiştirildi.Bilgisayarda bulunan önemli resimlerim arkadaşlarımın resimleri nasıl olduysa birden yok oldu.Bende onun yerine Kaspersky indirip tarattığımda 5 adet farklı trojan türü 2 keylogger 1 tanede rootkit buldu.Şimdi çıkıpta bana bu programı savunmayın.Kurun sanal makinada xp elde edebilceğiniz kadar zararlıyla test edin.McAfee miş Trend Microymuş bunlar birer hikaye bunlar Nortonun 2004 yıllarındakini andırıyo.Norton bile 2009 sürümünde ne kadar ilerledi.Bari Nortondan bahsedin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eleutherios
    eleutherios's avatar
    Erkek

hocam çok sağol avirayı kurdum sana bişeydaha sorucam kaspersky iyi diyorlar nezaman kursam sistemim çöktü acaba benmi kullanmasını

bilmiyom veya ne yapmam gerekir

Kontrolsüz güç güç değildir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    eleutherios bunu yazdı:

hocam çok sağol avirayı kurdum sana bişeydaha sorucam kaspersky iyi diyorlar nezaman kursam sistemim çöktü acaba benmi kullanmasını

bilmiyom veya ne yapmam gerekir

sistem özelliklerin ne ?

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:

Şimdi olayı şöyle açıklıyim bu işe merakım yüksek bilgimde yüksek.Avira Premium sistemini kasmaz.Fakat bir kötülüğü var Vista sistemde down oranlarını etkilemekte.Bunun dışında en sağlam antivirüstür şuan için.AVG ise oda kasmaz oda sade ve iyi bir antivirüstür ve kendisini geliştirmiştir.Fakat Avira kurmanda yarar olucağını düşünmekteyim.AVG testlerde Aviradan alt sıralarda hep.Ayrıca bir arkadaş bir sürü şey sildiğinden yakınmış.Evet doğrudur şöyleki bazı zararlılar önemli windows için olmazsa olmaz .exe veya .dll lere bulaşabilir.Bunun sonucunda antivirüs bunu sildiği vakit sisteminde bazı anormallikler olması normaldir.Zaten antivirüsün iyi olması demek silmek anlamının dışında onarma ve temizlemedede iyi olmalıdır.Şuanda en iyi temizliyen Panda olmasına karşın birçok rakibiyle boş ölçüşemiyecek kapasitededir.Ama diyelim önemli bir .exe veya .dll yi sildi seninde yapman gereken tahribat dökümanlarda bulunan ''İşletim Sistemini Onarmak'' adlı yazıyı uygulamandan geçer.Dediğim gibi bu Avira nın bir suçu değildir.Sonuçta şuan en iyi antivirüs firmaları onarma ve temizlemeden çok tespitte ve zararlı bulmada yol kat etmeye çalışmaktadır.İnşallah antabilmişimdir..

hocam nedir bu avira sewdası anlamış değilim.. en iyisi falan diyip duruyosun da ben o kadar çok hatasını gördüm ki :) eğer sağlam bi sistemin varsa gdata yükle ve test et derim denemesi bedava test et farkı gör :) hyr senin gibi biri daha vardı avira sewdalısı hatta bi ara bende öyleydim ama yalan hocam bulamadığı çok şey var..
    avira nın iyi yanlarını söyliyim hemen pc yi kasmıyo ve malware database i iyi ki g data da malware yok bu yüzden derim ki modifiyeli bi avira (sadece malware özelliği açık) ve gdata total care 2009 bi de bi sağlam firewall buldun mu (önerim outpost dur) işte güvenlik bu dersin :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 5048 Toplam Mesaj: 15