folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avon, Oriflame.. Gibi Kozmetik Ürünlerin Kazançları Nasıl Oluyor?

Avon, Oriflame.. Gibi Kozmetik Ürünlerin Kazançları Nasıl Oluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

aranızda yapan kız arkadaşlarımız vardır.. belki erkek arkadaşlarda vardır.. ama yakın bi arkadaşımın bu işe girmesinden dolayı bu başlığı açtım. sorum şu.. bunlarda temsilci falan oluyor. en başta biri oluyor. kar payları ne kadar oluyor bunların.. tam olarak nette bişey bulamadım.. sizin bi bilginiz varmı?  pascal üçgeni gibi büyüyor sanırım üyeler.. sonra en baştaki kazanıyor. sonra öyle öyle devam ediyor. ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

herkes bi hevesle giriyo , ama öyle çok para kazananı görmedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

senelrce yapan bir kız arkadaşım var heralde kazanyor ki yapıyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Temsilciye normal fiyattan daha ucuza geliyor bu fiyatlar.Mesela 20 tl lik bi ürün temsilciye 12 ye falan gelir.Ayrıca temsilciye özel indirimlerde oluyor.Mesela diyelim 300 tl lik alışveriş yaptın bedava çanta,valiz,yüzük vs. kazanıyorsun.Ayrıca il il temsilcilerin başkanları oluyo diye biliyorum.Örn: Sakarya temsilcisi gibi özelden genele doğru sıralanıyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bulunduğum bölgedede kadına avon maaş bağlamış.. 8 yıldır yapıyormuş.. benim sorunum şu.. mesela arkadaş satıyor ya malı.. karına kadın ortak mı oluyor.  illaki pay alırdır ama bunu kendi mi belirliyor. yoksa şirketmi belirliyor ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

tam olarak sorum şu. mesela 300 liralık mal sattım.. 200 geliş fiyatı.. 100 lira kar yaptım.. bunun hepsini ben almalımıyım.. yoksa bi miktarını il temsilcisimi alıyor ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Yaptığın karın hepsi senin oluyo diye biliyorum.Sen mesela temsilciysen 20 liralık mal sana 13 derler ama normal fiyatı 10 falandır.Yani sen 7 lira kar edersin sana kalır.3 lirada il temsilcisine kalır.Öyle biliyorum.Kısacası sana gelen fiyat listesiyle il temsilcisine gelen fiyat listesi aynı dğeildir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Hoca Sistem Şu ilk giren satdigi urunun %33 kar elde edersin ama seni mikerler :) en son duydugumda 70 liralik baraj var yani toplam bi sıparişinde 70 lirayi gecmezsen kargo parasi senden her ay sıpariş vermeslisin 3 ay vermedin mi atiyolar... her ay katalok almak zorundasın :) yani katalok parala :)

Sonra takim kurba muhabeti var 5 kişiden takım kuruluyor takımlarinda sıpariş  barajı var 2000 tl gibi sonra işde sen uye yaptidgin temsilcilerden komisyon aliyosun onlarin her siparişinden yani adamlar paranin a.q sen %33 filan diyosun bu arada bir kamyon para kazaniyorlar ürünleride satmak zor sistem zor...

parasini peşin almalisin yada yarı yarıya yoksa adam alicam diyor sıpariş geliyor almiyorum diyo hop bi yerinde patladı :) yani ugraşliacak iş degil ...

ama liseye filan böyle kari kiz bol oldugu yerde olur ben lisedeken yapiyodum okula bi saliyodum katalogu kizlar şunu bunu diyodu harçlik cikiyodu :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

iş yerinde kızlar hep satiyor bu ürünleri şahsen kullanan birisi olarak özellikle Avon ürünlerini beğeniyorum tavsiye ederim..

uzun süredirde hep aynı kişi satıyor dedikleri gibi kazançları iyi olsa gerek..

Yakarız Bu Gezegeni...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

% 10 kazanıyosun benım kız ark. yaptı ama iyi para yok ona göre uğraşmaya dğmez

sokayım onun tezine...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    kız arkadaşım satıyor üniversitedeki arkadaşlarına ciddi olarak uğrasmıyor kar marjı %33. gerçi satmaktan çok kendine alıyo oradan kar ediyo  bin kere dedim makyaj yapma ama dinlemiyo :|

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 10634 Toplam Mesaj: 19