Avon, Oriflame.. Gibi Kozmetik Ürünlerin Kazançları Nasıl Oluyor?
-
aloe vera falan fistan diyorlardı bunun için..
-
o işte para kazanmak kolay fakat apaçi kız arkadaşları olacak satan kişinin.
hani yeni pondoten kutusuna düşen web 2.0 tipli kızlar varya onlardan iyi tanıdıkların olacak. çok iş satarsan iyi kazanırsın
-
ürünlerin size geliş fiyatı normal katalog fiyatından avonda %33 , oriflame da % 15 indirimli oluyor.ayrıca üye yaparsanız onların satışlarından da belirli bir yüzde kazancınız oluyor.eğitimleri var katılarak yükseliyorsunuz.yükseldikçe belirli bir kazancıda olabiliyor.örneğin;oriflame'da 2. seviyede bir bayanın bir ayda 1500 tl aldığını biliyorum.kendi satışı ve alt üyelerinin satışı ile bu miktar artabiliyorda azalabiliyorda.
Not: kalite bakımından oriflame daha kalitelidir
-
GÜZEL BİR MESLEK İNSAN İLİŞKİSİ BU BAYANLAR YANINDA ERKEKLERİNDE OLDUGUNU SÖYLEMKTEYİM AMA BİRAAZ ZMAN GEREKİR ÇOK KAZANMAK İÇİN ÇEVRESİ GENİŞ OLMALI VEDE ORTA VEDE ÜST SINIFA HİTAP EDECEK SE SÜPER PARALAR ALIR KOMİSYON BAŞINA ARTI İSTER ÜRÜNÜN HEMSİNİ 1 GÜNDE SATSIN YADA 1 AYDA FARK ETMEZ KİTPCIKTAKİ FİYATLARI HESAPLADIKTAN SONRA HANGİ ÜRÜNÜ EN COK SATARSAN % DELİK KOMİSYONUN OKADAR OLUR O KADAR DA CEBİNE PARA GİRER BENİM TANIDIGIMM BİR KAÇ KİŞİ YAPIYOR AMA DEDİĞİM GİBİ O KİŞİLER 3 SENEDEN SONRA BİRAZDA BİRİKİMLERİ VARDI HERBİRİ ARABALARI VEDE BİRER EVLERİ OLDU EV FİYATI 3 YIL ÖNCE ALDIKLARINDA İYİ PARAYA DÜŞÜRDÜLER 65 BİNE ŞİMDİ SATSALAR 130 BİNE SATARLAR ARABALAR İKİNCİ EL FİYATLARI MAHLÜM
NEYSE ARKADASIN KAFAYA KOYMUŞSA KENDİNİ TANITMIŞSA BU İŞTEN İYİ PARALARLA DÖNER DERİM AAA AMA ZAMAN DEDİM ZAMAN GEREKİR
İNSAN İLİŞKİSİ... BU İŞLER..
-
baş temsilci olursan kazancın çok ama normal olarak başlayacaksın bu işe sattığın ürüne göre kazanç belirliyor sana o verdikleri katalogda yazıyor
-
50 liraya satılan bir parfümden yaklaşık kazancın 13 lira gibi bir şey. Atıyorum 15 liralık bir ürün satıyorsun kazancın 3-3,5 lira arası. Çok fazla satarsan kar amacı yüksek. yani çok satman lazım. (bu yazdıklarım AVON için geçerlidir.)
-
avon ve oriflame'yi bilmiyorum ama Amway war..o da bunlar gibi işte..
ama bu Amway dedigimden kazananları cidden gördüm..kadının aylık geliri 2 bin tl felandı..
sistem dedigin gibi bir ağaç misali..ne kadar çok alt üyen olursa ve ne kadar çok satış yaparlarsa o kadar çok kazandırır sana bu alt üyelerin :)
bana anlattığını sana basitçe söyleyeyim.. ( Amway icin konusuyorum.. )
simdi bu tür ürünlerin reklamları yoktur, ve reklamlara cok ciddi paralar gitmektedir. Bunlar da reklama para vermektense böyle bir yöntemi seçmişler ( en azından bana söylenen bu :)) )
Amway de sadece makyaj, güzellik ürünleri de yok..
parfüm, şampuan, bulaşık deterjanı, tencere felan bile vardı sanırım..
yani ürün yelpazesi daha geniş..500 tl satarsan 150 gibi bi kârin oluyor sanırım..
bütün ev, mutfak ürünleri de oldugu icin kendine yakın 10 ev ayarlasan, bütün temizlik vs vs malzemeleri senden alsalar, bu kadar satarsın..
ayrıca bunların bütün ürünleri doğa ile barışıkmış :)
ve çoğu ürünleri de konsantre ürün(müş)..yani bi kutu bulaşık deterjanı alıyorsun ama..ondan 5 kutu gibi bişe çıkıyor..
bundaki amaclari da hem daha uygun olması hem de kutudan vs vs tasarruf :)
mantıklı da..Neyse diyeceklerim bu kadar..
Biraz uzun oldu, kusura bakmayin :)
-
artık bu tür malları gittigidiyor gibi sitelerde de bulabiliyorsun.. karı varmıdır bilemem ama boş iş