Avrupa Nın Amk

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    heykeli yaptıran yapan ada küfür etmek ayrı beraber edelim.. .başörtüsüyle müslüman olunmaz,başörtüsü bi simgedir araçtır.eğer başörtünün altında diğer müslim şartları yerine getiremiyorsan başörtüsününde bi anlamı yok.örtme daha iyi neden dikkat çekmessin.kendi isteğiyle başörtü örten kızlardan kormkamak lazım.baskıyla aile baskısıyla örten kızlar.evde ayaklarının altında çiğneyip tekmeliyorlar.

    bumu müslümanlık.?başörtüyü takmassan cehenneme gidersin...bumu şartlar?.biz bunlara karşıyız.herşey güzellikle söylenir anlatılır,isteyen uyar isteyen uymaz.ben bu fikirlerin gerçekten var oldugu ülkeleride seviyorum.güvenin sadakatin oldugu..isterse adı avrupa olsun.


    Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2007
    Erkek
    SHEK1LC1 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bana bakın aloo..

    sacmalamıssınız ama birader...!!

    ne o öyle türbana laf atmak dil uzatmak için pusudamısınız efeler siz..?

    basörtüsü Allahın emri bitti...!

    onu takıpta ona uygun davranmayanları ne demeye emsal veriyonuz...???

    kimse kusura bakmasında bu ülkede türbandan takiyye yapanlar Atatürkçülük maskesiyle işi bölücülüğe üçkagıda götüren bi kesim inancsızın eline su dökemez...

    ATAMIZIDA SEVİYORUZ BAŞÖRTÜSÜNÜDE....

    DİL UZATMAYIN...!!!


    -----------------------------

    Hocam bak kendi ağzınla soylüyorsun türban nedir? ve kac seneden beri turkıyede telafuz edılıyor?  Eskıden nınelerımızın ortuklerı neydi? onlar turban ortmuyorlardıysa nınelerımız musluman degılmıydı? bunu bır arastır sonra laf turbanamı yoksa bas ortusunemı bak bakalım :) 2. si turbanın turkıyede sorun olmasının sebebı dını somurulerle sıyasete alet edıp koseyı donenlerdan baskası degildir. Sen cıkar "ımamhatıpler benım arka bahcem" dersen bir tane ataturke dıl uzatmak gıbı adılık yapan dın temellı devletı savunan bır bır adamı partınde tutarsan cumhurıyetı degsıtırmeyı amaclayan adamı yanında tutarsan bu mıllette onun sımgesıne tepkı duyar bunuda yadırgayamazsınız... sız turbanın neden bu hala geldıgnı erbakana rte ye ve yandaslarına sorun turbana tepkı verenler degıl....

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    lan deli oluyorum, üst tarafını kapatıp da altta dapdar kotlarla, pantolonlarla sıktıranlardan :@

    ///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertugdemba
    ertugdemba's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    Mükemmel bi tasvir....Yalan mı ? Yalan mı türbanlı kızların türbanı takıp suratını gizleyip vücut hatlarını belli eden dapdar giysiler giydiği..yalan mı türbanı takıp altına bi converse bi mini etek giydikleri...Barışarock'a gelenler tebessümle bakmışlardır..türbanlı Rockerler Headbang yapıp bira içiyorlardı..ee nerde bu türbanın manası ? demekki bu sadece bi aksesuar'dan ibaret..Avrupalılarda bunu çok güzel bi şekilde Ti'ye almışlar zekice...kutlanası bişe..onlarda bi Nü eser'e türban takmışlar ülkemizdeki türbanlıları yadırgamıyor ve bu heykeli yadırgıyorsanız gayet tezat bi olaydır.. şaşılır !!
    -----------------------------
    üç beş tane türbanlılının yaptığını bütün türbanlılara mal edebiliyorsan. üç beş tane başı açık olanların yaptığı ....luklarıda bütün başı açıklara mal edebilirsin herhalde (ancak ailende başı açık varmı bilmem.....)

    sesten hızlı ışık var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    konuyu mındar etiniz mındar :) ya salayın bizde onların kızlarını götürüyoz napsın admaalr :D şaka bir yana bir arkadaşımızın da bahsetigi gibi türbantakıp bira içim mini etek giyıp te türban takmanın anlamı yok konuyu bence!! çok uzatmayın gereksiz yapmışlarsa yapsınlar

    01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Türban konusunu tartışmak istemiyorum, şahsen fazla sözede gerek yok kanaatimce, ben Almanyada olsam gece felan gilice gider heykeli yıkardım, onuda yapamazsam çaktırmadan tnt kalıbını bağlar uzaktan patlatır kurtulurdum heykelden, Gel gelelim Türbanlı orospular türemiş haberim var, onların derdi kamüfle olmak, her kesin inancı kendinedir, onları örnek göstererek bence kimsede yorum yazmazsa iyi olacak. isteyen kullanır isteyende kullanmaz.

    Felaket çığırtkanlığı yapan arkadaşlarıız kardeşlerimiz var onlarada kısaca şunu diyim, Türban yıkmaz Türkiyeyi, yada Türbanlı öğrenciler okula alınırsa Memleket felaketede uramaz boşuna yormayın beyninizi daha üretken konular varken onlara yönlenin bence. ;)


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Birbirinizi kirmadan hakaret etmeden devam edin.Genelleme yapmaktan da kacinin.Bende cok kez sahit oldum,unide turban takip agaclarin altinda fuhus yapan,yine turban takip dinin gerektigi sekilde kendi hayatini yasayan.Turban takmayanlara ters gozle bakmayip normal ikili iliski kurup sosyal bir hayat yasayan.Yani sutun icine sinek dusunce,sute laf etmeyin.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    Bunu sanat diye nitelendirenlerinde ben a.q
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek
    Yaşam sahnesinde sürekli ayrıntılara takılarak, gerçekleri kaçıranların haline acırım...

    .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    Adiz şerefsiz! Allah belasını versin:@

    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 14036 Toplam Mesaj: 51