Avrupa Nın Amk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Heykele şöyle bir baktım da, gerçekten çok zekice
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    bende avrupanın amk

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    SHEK1LC1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cyrpt bunu yazdı:
    SHEK1LC1 bunu yazdı:

Bana bakın aloo..

sacmalamıssınız ama birader...!!

ne o öyle türbana laf atmak dil uzatmak için pusudamısınız efeler siz..?

basörtüsü Allahın emri bitti...!

onu takıpta ona uygun davranmayanları ne demeye emsal veriyonuz...???

kimse kusura bakmasında bu ülkede türbandan takiyye yapanlar Atatürkçülük maskesiyle işi bölücülüğe üçkagıda götüren bi kesim inancsızın eline su dökemez...

ATAMIZIDA SEVİYORUZ BAŞÖRTÜSÜNÜDE....

DİL UZATMAYIN...!!!

Hocam bak kendi ağzınla soylüyorsun türban nedir? ve kac seneden beri turkıyede telafuz edılıyor? Eskıden nınelerımızın ortuklerı neydi? onlar turban ortmuyorlardıysa nınelerımız musluman degılmıydı? bunu bır arastır sonra laf turbanamı yoksa bas ortusunemı bak bakalım :) 2. si turbanın turkıyede sorun olmasının sebebı dını somurulerle sıyasete alet edıp koseyı donenlerdan baskası degildir. Sen cıkar "ımamhatıpler benım arka bahcem" dersen bir tane ataturke dıl uzatmak gıbı adılık yapan dın temellı devletı savunan bır bır adamı partınde tutarsan cumhurıyetı degsıtırmeyı amaclayan adamı yanında tutarsan bu mıllette onun sımgesıne tepkı duyar bunuda yadırgayamazsınız... sız turbanın neden bu hala geldıgnı erbakana rte ye ve yandaslarına sorun turbana tepkı verenler degıl....

Ben derim imamhatipler arka değil ön bahcem.. ne o zorunuzamı gitti arkadaslar..

Unutulmasınki çıkar çatısmalarının oldugu günümüzde herkes kendinden olanı sever ve ona güvenir onu sever...

burda tezat olan sudur: heykelde carmıha gerilmiş bi cıplak kadın objesi kullanılsaydıda ben nahos karsılardım..

sizin zihniyetin atgözlüğü görüş dürbünüyle ordan ahkam kesmeyin..

türban ne basörtüsü ne aynıdır ikiside..

kelime oyunlarına karnımız tok..

nineni örnek verme bana kendini örnek ver verebiliyosan..!!!

Fırsat klolluyorsunuz işte yalanmı dil uzatmak için milli değerlere..

arkadaslarında dediği gibi basını örtüpte yanlıs yapanları hepsi böyle mantıgıyla genellemek ne demek oluyor..

küpe takıpta camiye gelende var sac uzatıpta allah diyende..

benim nikim sek1lc1 siz ve sizin gibilerin BEYNİ!!!

kardes senın kafan ıyı heralde senın on bahcem dedıgın yer bır egıtım kurumu mılatn yurdu yada sısaset meydanı degıl. vıze haftasın olmasaydık egıtım kurmunun anlamınıda uzun uzadıya acıklamak ısterdım ama suan ugrasamam egıtım kurmunun anlamını bıraz arastır... Ahakm kesmek bılmeden okumadan koru korune yorum yapmaktırkı dıger arkadasları bılemem ama egıtım kurmu ıle sıyasette alet edılmek ıstenenen ve edılen bır kurum arasındakı farkı ayrıt edemeyn bırnın ahkem kesmeyın demesı enteresan bır yorum oluyor :) Sen daha bas ortusu ve turban arasındakı farkı bılmıyorsan ben sana gulerım bır arastır bakalım yada turbanı sana soyle orjınal adıyla yazayım o zaman belkı sen o at gozluyunu cıkartır ver bas ortusu ve turban arasındakı farkı anlarsın. sıkma kafa debılen olaya bak bakalım
    bas ortusuyle aynımı? Sende beyınsen kendımı bogaz koprusunden atmamız lazım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ve

Aradaki farkı bulunuz.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

-karıya bak lan türbanlı!

-aa evet abi, way amk bak türban takıyo ama alt taraf açık

-lan bişey daha dikkatimi çekti, ayrıca türk bu

-napalım abi türk mürk sorun degil karının götü açık üstelik türbanlı...

all this pain is an illusion...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:

ve

Aradaki farkı bulunuz.

Sen kendinde değilsin herhalde, biz burada kimin ne giydiğini tartışmıyoruz. Bir o.ç'nin yaptığı şerefsizliği tartışıyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHEK1LC1
    SHEK1LC1's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    SHEK1LC1 bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    SHEK1LC1 bunu yazdı:

Bana bakın aloo..

sacmalamıssınız ama birader...!!

ne o öyle türbana laf atmak dil uzatmak için pusudamısınız efeler siz..?

basörtüsü Allahın emri bitti...!

onu takıpta ona uygun davranmayanları ne demeye emsal veriyonuz...???

kimse kusura bakmasında bu ülkede türbandan takiyye yapanlar Atatürkçülük maskesiyle işi bölücülüğe üçkagıda götüren bi kesim inancsızın eline su dökemez...

ATAMIZIDA SEVİYORUZ BAŞÖRTÜSÜNÜDE....

DİL UZATMAYIN...!!!

Hocam bak kendi ağzınla soylüyorsun türban nedir? ve kac seneden beri turkıyede telafuz edılıyor? Eskıden nınelerımızın ortuklerı neydi? onlar turban ortmuyorlardıysa nınelerımız musluman degılmıydı? bunu bır arastır sonra laf turbanamı yoksa bas ortusunemı bak bakalım :) 2. si turbanın turkıyede sorun olmasının sebebı dını somurulerle sıyasete alet edıp koseyı donenlerdan baskası degildir. Sen cıkar "ımamhatıpler benım arka bahcem" dersen bir tane ataturke dıl uzatmak gıbı adılık yapan dın temellı devletı savunan bır bır adamı partınde tutarsan cumhurıyetı degsıtırmeyı amaclayan adamı yanında tutarsan bu mıllette onun sımgesıne tepkı duyar bunuda yadırgayamazsınız... sız turbanın neden bu hala geldıgnı erbakana rte ye ve yandaslarına sorun turbana tepkı verenler degıl....

Ben derim imamhatipler arka değil ön bahcem.. ne o zorunuzamı gitti arkadaslar..

Unutulmasınki çıkar çatısmalarının oldugu günümüzde herkes kendinden olanı sever ve ona güvenir onu sever...

burda tezat olan sudur: heykelde carmıha gerilmiş bi cıplak kadın objesi kullanılsaydıda ben nahos karsılardım..

sizin zihniyetin atgözlüğü görüş dürbünüyle ordan ahkam kesmeyin..

türban ne basörtüsü ne aynıdır ikiside..

kelime oyunlarına karnımız tok..

nineni örnek verme bana kendini örnek ver verebiliyosan..!!!

Fırsat klolluyorsunuz işte yalanmı dil uzatmak için milli değerlere..

arkadaslarında dediği gibi basını örtüpte yanlıs yapanları hepsi böyle mantıgıyla genellemek ne demek oluyor..

küpe takıpta camiye gelende var sac uzatıpta allah diyende..

benim nikim sek1lc1 siz ve sizin gibilerin BEYNİ!!!

kardes senın kafan ıyı heralde senın on bahcem dedıgın yer bır egıtım kurumu mılatn yurdu yada sısaset meydanı degıl. vıze haftasın olmasaydık egıtım kurmunun anlamınıda uzun uzadıya acıklamak ısterdım ama suan ugrasamam egıtım kurmunun anlamını bıraz arastır... Ahakm kesmek bılmeden okumadan koru korune yorum yapmaktırkı dıger arkadasları bılemem ama egıtım kurmu ıle sıyasette alet edılmek ıstenenen ve edılen bır kurum arasındakı farkı ayrıt edemeyn bırnın ahkem kesmeyın demesı enteresan bır yorum oluyor :) Sen daha bas ortusu ve turban arasındakı farkı bılmıyorsan ben sana gulerım bır arastır bakalım yada turbanı sana soyle orjınal adıyla yazayım o zaman belkı sen o at gozluyunu cıkartır ver bas ortusu ve turban arasındakı farkı anlarsın. sıkma kafa debılen olaya bak bakalım
    bas ortusuyle aynımı? Sende beyınsen kendımı bogaz koprusunden atmamız lazım :)

kardes ben beyinimdemedim  yazılanı iyi okursan ki sanmıyorum anladıgını:)

ben size ''benim üye adım sekilci  ama senin gibi düşünenlerin beyni şekilci'' dedim...

eğitim kurumundan dem vurmussun , arkadasım sende konyadasın değilmi  ve öğrencisin peki sorarım sana senin okuduğun yer eğitim kurumu değilmi..

bak kardesim bu ülkenin cocuklarının okudugu heryer basta milletin arka bahcesidir..

inanctan ve imandan yana nasibiniz varsa sayet sizde deyin hadi bizim arka bahcemiz diye...

sende konyadasın bende  istersen hertürlü tartısırım seninle bu konuyu,

ha ondan sonra burası konya bogaz köprüsü arama diyede akyokusa cıkarız senle  uyarmı  talebe arkadasım benim...?

Hüküm verildi...!!! KARISMA...!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evet, tamam. Tartış sen. Mesaj zaten anlayana...

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    bir düşüncenin simgesini yoketmek, düşünceyi yoketmez.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

ehehe :) ne komik lan.. Herifin biri bi heykel yapıyo, burdakiler birbirine düşüyo..

Adamın amacına ulaşması için bu kadar uğraşmayın beyler, canınızı yakıyorsa görmezden gelin.. Bu arada heykeli kim yaptıysa göğüsleri yapamamış :)

Toplam Hit: 14728 Toplam Mesaj: 51