Avrupa Ülkelerinin Metro Haritası Ve İstanbul Metrosunun Planı
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------yanlış byler
metro ağı çok geniişledi:S
kabataştan taa eminönüne metro gidior
fatihden bayrampaşa hatta atatürk havalimanına kadar gidior
şimdi marmarayda bitior
anladım metro yolu uznluğu kısada o kadar kısa değil:)
hatta buda istanbulun 15 yıl sonraki hali :)
-----------------------------metro derken adam gibi hızlı bir şekilde yerin altından veya sırf ona ayrılmış yerlerden geçerek seri ve hızlı bir ulaşım sisteminden bahsediyoruz. zeytinburnundan eminönüne yarımsaatte gidemeyen, ağzına kadar tıklım tıklım dolu nefes bile alamadığın gecikmekten şaftı kaymış uyduruk tramway hatları ne zaman metro oldu. istanbul da şu anda sadece iki metro hattı var. biri osmanbeyden levente (belkide dünyadaki en kısa raylı sistem yoludur:) ) diğeri de aksara-havalalanı arası. koca istanbul için sadece bu iki uyduruk hat yeterli mi sence?
-
strudll bunu yazdı:
-----------------------------
Glaxoks bunu yazdı:
şimdi marmarayda bitior
-----------------------------metro derken adam gibi hızlı bir şekilde yerin altından veya sırf ona ayrılmış yerlerden geçerek seri ve hızlı bir ulaşım sisteminden bahsediyoruz. zeytinburnundan eminönüne yarımsaatte gidemeyen, ağzına kadar tıklım tıklım dolu nefes bile alamadığın gecikmekten şaftı kaymış uyduruk tramway hatları ne zaman metro oldu. istanbul da şu anda sadece iki metro hattı var. biri osmanbeyden levente (belkide dünyadaki en kısa raylı sistem yoludur:) ) diğeri de aksara-havalalanı arası. koca istanbul için sadece bu iki uyduruk hat yeterli mi sence?
-----------------------------bende glaxoks a katılıyorum :|
welcome to istanbul
sen ne bekliordun
10 milyon kişinin yaşadığı şehirde
ferah ferah metro mu bekliyordun?
sen türkiyede yaşadığını unutmuşun herhalde bura amerika felan değil zengin bir ülke değiliz!
dediğin doğru ama
o ilk resimdeki gibi 5 istasyonlu metro ağımız yok
-
Ayrıca sen amerikan ingiliz metrolarını boş mu sanıyon ordada mesai bitişleri burdaki gibi olmuyormu sanıyon
-
Hycamtin bunu yazdı:
strudll bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
şimdi marmarayda bitior
-----------------------------bende glaxoks a katılıyorum :|
welcome to istanbul
sen ne bekliordun
10 milyon kişinin yaşadığı şehirde
ferah ferah metro mu bekliyordun?
sen türkiyede yaşadığını unutmuşun herhalde bura amerika felan değil zengin bir ülke değiliz!
dediğin doğru ama
o ilk resimdeki gibi 5 istasyonlu metro ağımız yok
-----------------------------bilmem kac milyon kişinin yasadıgı parisde londrada ferah ferah ulasım oluoda nie istanbulda olmuo?? bu arada fakirlik diosun ama o marshall yardımlarını öküz gibi kullanmasaydık simdie onlara yardım yapacak kapasitemiz olusurdu bence..
-
dostum sen bir de izmir metrosunun haritasını gör böyle :D
"-----"geri kalanı da plan :D:D:D:
-
Glaxoks bunu yazdı:
şimdi marmarayda bitior
----------------------------bi 10 sene sonra onlardan farkımız kalmaz
2 - 3 sene sonra zaten metrobus de baslar heryerde görülmeye
-
niye yaparlar ki a.ku anlamam yapmamalılar hiç bi bok eşşek gibi otobüsle gitceksin olcak bitcek plana da inşaatına da gerek yok ..
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ankara eryamandan aşti ye gitmek için
önce otobüse biniyorum oradan batıkente oradan metroya biniyorum oradan kızılaya oradan ankaraya biniyorum oradan aştiye :/
-----------------------------bildigim kadarıyla eryaman- kızılay arası otobus var zaten o kadar ugrasma bosuna.. yani kızılaydan eryamana var goruyorum burda..o varsa ordanda vardır demi? sonra da bi ankaray kalıyo..yinede elestirilebilir ankarada ulasim ama snn yolun kısalır bu sekilde cok kasmısın sen..
-
ilk açılan metro bile günde binlerce kişiyi taşımasına ragmenn halen üst tarafda feci bir yogun bir araç söz konusu bence zamanla daha iyi olcak mesela piyalepaşadan 5 dk içinde beşiktaşa gitmek şu anda yapiliyor bitince güzel olcak
-
siz ÇİN metrosunu görmediniz herhalde :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=çin%20metrosu&folderid=39505