folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Avrupalılar Neden Şerefsiz

Avrupalılar Neden Şerefsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

adamlar camilerimizi, dilimizi yasaklyor.Kısacası bizi, Türkiyeyi yok etmeye, yoksaymaya çalışıyor.Bizse buyur abi başka ne yapayım diyoruz.Önce bi kendimize bakmalıyız.Nerden geldiğimizi unuttuk.

Bizim köpeğimiz olan adamların emirlerini yapıyoruz...Yazık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ab ye girmeye çalışırken Biz koskoca avrupadan daha demokratikmişiz meğer baksanıza kendimiz devlet eliyle kürtçe kanal vb açıyoruz :)

sende ülkende Almanca fransızca italyanca haberleri engellersin madem yerse...

arap birliğide ayrı bir bokluk avrupa birliğide iki ucu boklu bir deynek

Türkiye kendi başına kendisine yeter Tam bağımsız türkiye bu tip birlikler Ülkenin bağımsızlığını tehlikeye sokmaktadır daha girmeden ne hallere düştüğümüz orta dadır he olursa orta asya Türk devletkleri olur kültürü ve insanı bize en yakın bir birlik olur şayet diğer Türk devletleri kaypaklaşmaya devam etmesse anca Türk birliğinden hayır gelir ne araplardan ne avrupalılardan hayır yok 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckle
    knuckle's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

türkler yok olacak demedi. türkçe yok olacak dedi.

Bilin bakalım AB ye üye olmadan Gümrük birliğini imzalayan tek ülke hangisi ?

Zeki arkadaşım ben ölmeden Türkçe kaybolamaz demek istiyorum eğer anlarsan :D Ne ulan bu herkes bi komplo teoristi pehh!

fazla uzaklaşmış olamaz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:

knuckle bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

türkçe 10 yıl içinde kaybolacak diller arasında

Ne yani ben 10 yıl sonra ölücem mi? %3c3c3capalı

Hocam ölçüsüz bi sav olmuş sanki.

---------------------------

ölçüsüzmü sanırım senin dünyadan haberin yok ingilizler 5000 kelime ile günlük konuşurken biz sadece 300 kelime ile konuşuyoruz türk gençligi ise 90 kelimeyle konuşuyor oysa bi kangal köpegi 190 kelime algılıyor bu gidişlede 10 yıl içinde türkçe kaybolacak

aynen böyle..Bende duymuştum.konuşulan 90 kelimede geldim yerine qeldhim şeklinde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

EntelKoylu nün demek istediği  dilin tamamen yok olacağı değil, bu yeni nesilin kendi kafalarına göre gramer değiştirerek  tabiri yerindeyse türkçenin içine ettikleridir.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

yoq yha daha neler zumsuk u choq abartiosun :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckle
    knuckle's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Hocam İngilizler 5 bin kelime konuşuyormuş günde... E bu araştırmayı Konya'lı bilimadamlarının yapmadığı kesin... İngilizler yaparsa bizim gibi hareket olarak EMO'yu değil, öğretim görevlisini seçerler... Her denilen bu kadar inanmak. Bir emoyu yada kekoyu taban alıp 90 kelimeyi halka mal etmek (ki eminim emo bile yüzlece ve yüzlerce kelime kullanıyordur) boş yahu, gene başladı eziklik sendromları. Avrupalı gençlerin de tahribat gibi oluşumları var. Sizden daha zengin konuşmuyorlar merak etmeyin müsterih olun. Avrupa'nın sokağındaki adam da sizden daha zengin konuşamıyor. Zira dili sizinki kadar köklü değil. Yine müsterih olun.

fazla uzaklaşmış olamaz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

knuckle bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Hocam İngilizler 5 bin kelime konuşuyormuş günde... E bu araştırmayı Konya'lı bilimadamlarının yapmadığı kesin... İngilizler yaparsa bizim gibi hareket olarak EMO'yu değil, öğretim görevlisini seçerler... Her denilen bu kadar inanmak. Bir emoyu yada kekoyu taban alıp 90 kelimeyi halka mal etmek (ki eminim emo bile yüzlece ve yüzlercekelime kullanıyordur) boş yahu, gene başladı eziklik sendromları. Avrupalı gençlerin de tahribat gibi oluşumları var. Sizden daha zengin konuşmuyorlar merak etmeyin müsterih olun. Avrupa'nın sokağındaki adam da sizden daha zengin konuşamıyor. Zira dili sizinki kadar köklü değil. Yine müsterih olun.

hayır bu 90 kelimeyi kim uydurmuş bilmiyorum ama ben günlük konuşmamda "min. 1000" kelimeden aşağı düştüğüme inanmıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

knuckle bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Hocam İngilizler 5 bin kelime konuşuyormuş günde... E bu araştırmayı Konya'lı bilimadamlarının yapmadığı kesin... İngilizler yaparsa bizim gibi hareket olarak EMO'yu değil, öğretim görevlisini seçerler... Her denilen bu kadar inanmak. Bir emoyu yada kekoyu taban alıp 90 kelimeyi halka mal etmek (ki eminim emo bile yüzlece ve yüzlerce kelime kullanıyordur) boş yahu, gene başladı eziklik sendromları. Avrupalı gençlerin de tahribat gibi oluşumları var. Sizden daha zengin konuşmuyorlar merak etmeyin müsterih olun. Avrupa'nın sokağındaki adam da sizden daha zengin konuşamıyor. Zira dili sizinki kadar köklü değil. Yine müsterih olun.

ya Türkçe kadar güzelim ve mükemmel bir dil var mıdır yeryüzünde ya.ingilizce kadar yetersiz ve dandik bir dil daha yok dünyada :D

en basit olarak bir şiir çevireceksiniz diller arası abuk sabuk dandik anlamlar çıkıyor :D

oysa diğer dillerden güzel çevrilebiliyor.ingilizce basit ve Türk kültürünün her zenginliğini ifade edebilecek kapasitede değil.Asıl avrupanın Türkçe öğrenmesi ve konuşması gerekli.biraz edebiyat öğrensinler canım edepsizler :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

G*t korkusu adama herşeyi yaptırır.

Toplam Hit: 7252 Toplam Mesaj: 50