folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Avrupalılar Neden Şerefsiz

Avrupalılar Neden Şerefsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

şimdi kalkıp türkiye iran el ele versin islam birliği kurulsun diyeceğim birileri yobaz, gerici, çağdışı vs. nice etiketleme ile üzerime gelecek peki sizin savunduğunuz avrupa'nın bu güne dek size ne faydası oldu? atatürk batıyı örnek alın dedi ama bu cümleyi yanlış tercüme etmeniz neticesinde bu günlere geldik atatürk'ün demek istediği avrupanın ilim, bilim ve teknolojisini örnek alın gidip yozlaşmış kültürlerini kendinize empoze edip asmile olun demiyor yani. son olarak mehmet akif'in şu cümleleri ile sözlerime son vermek istiyorum ;

Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı ...

İslam birliği olmasa bile çin, türkiye, iran, rusya, ve japonyanın yer aldığı çok güçlü bir birlik kurulabilir.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

illa birisine bağlı olmak zorunda mıyız Tam bağımsız Türkiye fikrine neden kimse yoğunlaşamıyor tek başımıza bir bok yiyemez miyiz neden kendimize güvenmiyoruz.

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

illa birisine bağlı olmak zorunda mıyız Tam bağımsız Türkiye fikrine neden kimse yoğunlaşamıyor tek başımıza bir bok yiyemez miyiz neden kendimize güvenmiyoruz.

Hocam bir elin nesi var 2 elin sesi var değimine istinaden onları yazdım evet bende tek başımıza bir bok yiyebilmek taraftarıyım ama karşımızda harçlılar var ekonomik olarak, lobi olarak ve birlik olarak bizden daha iyi durumdalar eğer tek başımıza birşeyler yapamıyorsak birileri ile birşeyler yapabilelim diyorum.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Zamanında Osmanlı olarak adamların toprağını elinden almışız, kültürlerini değiştirmeye çalışmışız. Yani adamların bize karşı aşırı bir korkusu ve nefreti var...

Ha ama Avrupa İpnesi bazı işleri karıştırıyor... Biz yanlış yaptık Kürtçe yayını serbest bırakarak onlar Türkçe' yi yasaklayyarak değil...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

şu avrupaya rest çekecek bi hükümet ne zaman kurulacak ben görürmüyüm acaba ?

hangi hükümet 10 lira rüşvet aldı diye bütün rüşvetcileri cezalandracak ben görürmüyüm acaba ?

hangi bi zihniyet önemli olanın türk kürt alevi sünni değilde önemli olanın tek vatan tek bayrak olduğunu tam olarak aşlayacak ben görürmüyüm acaba ?

hangi hükümet ülkemizde açlık sınırının altında bi asgari ücretin kul hakkına tecavüz olduğını söleyecek dengeyi kuracak ben görürmüyüm acaba ?

bu saatten sonrada sikimde bile değil aq.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

şimdi kalkıp türkiye iran el ele versin islam birliği kurulsun diyeceğim birileri yobaz, gerici, çağdışı vs. nice etiketleme ile üzerime gelecek peki sizin savunduğunuz avrupa'nın bu güne dek size ne faydası oldu? atatürk batıyı örnek alın dedi ama bu cümleyi yanlış tercüme etmeniz neticesinde bu günlere geldik atatürk'ün demek istediği avrupanın ilim, bilim ve teknolojisini örnek alın gidip yozlaşmış kültürlerini kendinize empoze edip asmile olun demiyor yani. son olarak mehmet akif'in şu cümleleri ile sözlerime son vermek istiyorum ;

Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı ...

İslam birliği olmasa bile çin, türkiye, iran, rusya, ve japonyanın yer aldığı çok güçlü bir birlik kurulabilir.

Hiç Nutuk'u okudun mu?

- konudışı -

Eğer kendi yazına göre seni bir etiketle nitelendirecek olsam bu etiket en önce kendi dilini, yani Türkçe'yi, ne gramer olarak ne de içerik bakımından kullanmayı bilmeyen kişi anlamında 'Türkçe fakiri' veya daha genel olarak 'cahil' olurdu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

knuckle bunu yazdı:

Ne yani ben 10 yıl sonra ölücem mi? %3c3c3capalı

Hocam ölçüsüz bi sav olmuş sanki.

türkler yok olacak demedi. türkçe yok olacak dedi.

Bilin bakalım AB ye üye olmadan Gümrük birliğini imzalayan tek ülke hangisi ?

hoca önce dilini alıştırırlar beynine kazırlar sonra işlerini görürler şeyine sallamıcan kürdistan diye diye işlendi beyinlere Atatürk haindir diye işlediler Türkçe yok olacak diye sonra başka başka şeyler kaç kişi kandı bu şerefsizlere hain imamlar yalancı proflar salla hepsini.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

KaptanMagaraAdami bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

Hiç Nutuk'u okudun mu?

- konudışı -

Eğer kendi yazına göre seni bir etiketle nitelendirecek olsam bu etiket en önce kendi dilini, yani Türkçe'yi, ne gramer olarak ne de içerik bakımından kullanmayı bilmeyen kişi anlamında 'Türkçe fakiri' veya daha genel olarak 'cahil' olurdu.

avrupa şekeri yalamayı seven ve sırf bu şekere tatlı değilmiş lan! dediğim için gereksiz ve asılsız sıfatlar ile egosuna mastürbasyon çeken bir velet görüyorum karşımda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

İlerde eskiden bulgarların yaptıgı gibi Türk isimlerinide yasaklarlar.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Kendimize guvendigimizde,eminim iki tane Çin oluruz.

...
Toplam Hit: 6636 Toplam Mesaj: 50