folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Avrupalılar Türkleri Neden Sevmez. Çünkü;

Avrupalılar Türkleri Neden Sevmez. Çünkü;

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

DrKill bunu yazdı:

Avrupa denen medeniyet önce kendine baksın.

Fransızlar kadar şımarık bir millet yok bu dünyada, sözde özgürlükler ülkesi avrupa başkendi ama cezaire, ruanda'ya yaptığı soykırımları kabul etmiyorlar. Kendi ülkesinde 'ki sadece parisi göstererek  "özgürlük, medeniyet, avrupa burada!" diyerek yaşıyorlar. Bizim memleketimiz  Afrika'da soykırım yapıp milletin üstünden geçinmedi kimsenin kanıyla yaşamını refahlaştırmadı.

Daha binlerce şey sayabilirim norveç hakkında almanya hakkında hollanda hakkında. Önce kendilerine bakmaları lazım.

Ama dediğin gibi kendimizide öyleydik böyleydik övmememiz lazım. Öz eleştiriyle geleceğe yönelik düşünmeliyiz. Bu memleketin geleceği demek bizim geleceğimizdir.

hoca siyasilerle insanları karıştırma

sen akpnin yaptığı herşeyin seni temsil ettiğini düşünüyo musun?

tuvaleti bizden öğrenme mevzusu var sanki adamlar bizden önce sıçmıyodu

boş boş övünün siz adamlar ilerliyor

Siyasetçilerin yaptıklarıyla alakası yok bu söylediklerimin. Amerika Irakta 1 milyon sivil katletti hangi avrupa bune karşı durdu? Siyasetçiler haricinde hangi avrupa HALKI buna karşı durdu? Olay bakış açılarıyla alakalı birşey. Ayriyetten ben övünmememiz lazım dedim, övünmeliyiz demedim. Öz eleştiri yapmalıyız geleceği düşünerek hareket etmeliyiz. Ancak avrupada iyi bir bok değil onu belirtmek istedim.

italya'nın vatikanından tut isveç'ne hepsinin yediği boklar ayrıdır hala aynı bokları yemekteler.

Bir örnek isveçten;

İsveç'in bu kadar zengin olmasının sebebi nedir? Silah şirketleri. Silah ihracatından çok büyük paralar kazanmaktalar. İsveç kanunlarına göre savaş halindeki bölgelere silah ihracatı yapmak yasak olmasına rağmen ırak savaşındada afganistan savaşındada isveçin silahları kullanıldı ve kullanılmakta. Ve bu kanun uygulanmıyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

boş boş övünün siz adamlar ilerliyor

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

İster kültürsüz olalım ister medeniyetsiz olalım.Kimsenin olamadıgıyız biz TÜRKÜZ. ALLAH her kuluna nasip etmez Türk olmayı :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:

İster kültürsüz olalım ister medeniyetsiz olalım.Kimsenin olamadıgıyız biz TÜRKÜZ. ALLAH her kuluna nasip etmez Türk olmayı :)

şekil 1a

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

çok ta titkimde avrupalı beni sevmiş sevmemiş ben geçmişimi iyi bilirim medeniyeti de biz öğrettik insanlığıda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Turkler bile Turkleri sevmiyor su anki durumda, cunku Turkluk capulcularin eline gecmis, kendi gibi dusunmeyenlerde Turk deil...

Su anda Turk kavrami ile 50 sene onceki Turk ya da Osmanli kavrami ayni sey deilki, icini bosaltimislar, abazan, hirsiz, it, kopuk kim varsa Turkum ben diyor...

Esas Turk olan adamlar ben Turkum diyemiyor neden? cunku su andaki Turklere gore Turksen, bi kere kurtleri sevmeyeceksin, kibrislilara rum bozmasi diyeceksin, rakiyi hayvan gibi icip mini etek giyen kizlara laf atma ozgulugunu sonuna kadar kullanacaksin... karin mutlaka bakire olmak zorunda mesela ama sen evlenene kadar hatta evlendikden sonrada firsatini buldunmu onune gelene cakacaksin, cakmazsan topsun, topsan cezan olum falan filan...

neyse ben yine cok konusmiyim.

sadece sunu soylemek istiyorum, esas Turk olan su anda ben Turkum diyemiyor cunku su anda Turk diye tanimlanan insanlar toplulugu esas Turklerin bile midesini bulandiriyor.

ufak bi edit: irlandalilar seviyor abi turkleri ayrica. yani turkleri sevmeseler bile turkiyeyi seviyorlar.

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

ben bodrum da yaşıyorum anasını satayım burada türkten çok yabancı turist var her avrupalı öyle değildir çatır çatır bodrum da denize girmeyi biliyorlar :D

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

SpermMan bunu yazdı:

ben bodrum da yaşıyorum anasını satayım burada türkten çok yabancı turist var her avrupalı öyle değildir çatır çatır bodrum da denize girmeyi biliyorlar :D

o turkiyeyi sevdiklerinden iste, turkleri seviyormusun diye sorsan sevmiyorum deme ihtimali var yinede...

ya bide sunu diyecem, almanlar fransizlari sevmez, fransizlar ingilizleri, ingilizler fransizlari, polanyalilar almanlari sevmez falan filan yani.

fazlada takilmanin pek bi boka yarayacagi yok. bizim ilk once adam gibi adam olmamiz lazim sonra ben turkum diye gururla soylememiz gerekir. dunyanin neresinde olursa olsu ben turkum diyen it oglu itleride bi guzel dovmemiz gerekir (mi acaba?)

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Türkleri sevmemesının nedenı :) bunu aslında herkes bılıyorda,kendını ve ırkını,mılletını kucuk dusurmek ıstemedıgınden hep karsı tarafa suc buluyoruz,kufur edıyoruz ve atlatmaya calısıyoruz bu sorunu ama ole atlatılmıyor malesef...

Onca arkadasım var yabancı,almanyada,belcıkada,hollandada,ıtalyada,ıngılterede,fransada,arnavutlukta,ve bırcok ulkede..

Bu arkadaslarla ılk tanıstıgım gunlerı hatırlıyorum da hepsınde Turklere karsı bı sogukluk ve onyargı vardı..Bunu konusmalarından anlayabılıyordum ama dırek sormak ıstemedım "neden" sorusunu.Cunku bu soruyu sorupta onların sonra demesını ıstemedım "ben nedenını soyledım de ona gore sekıl aldı ve ona gore konusup bızlerım fıkırlerımızı degıstırmeye calısıyor" bu yuzden zaman zaman tarıhten bahsettım(fazla ıyı olmamasına ragmen),kulturumuzden,hayatımızdan,yasam tarzımızdan bahsettım...Tarıhı fazla takan yok,ozellıkle yenı nesıl...Insanlara dıs gorunus olarak bakıyorlar ve fıkırlerıne onem verıyorlar...

Daha sonra tanıstıktan sonra "aaa demekkı ıyı ınsanlarda varmıs" deseler bıle bır sonrası tanıstıgı Türk kardesımız saolsun onun bu dusuncesını tekrar degıstırmye yeterlı oluyor...

Kısaca sonuca geleyım,acıl ısım cıktıgından dolayı kısa kesmek zorunda kalıyorum,k.bakmayın..

Avrupalıların onyargısı var,tanıstıgı Turklerden hep darbe yemısler.Nasıl mı? yabancı kızlarla msn de tanıstık mı hemen Sex konusuna dalıyoruz,yok oranı ac,buranı goster gıbı teklıflerde bulunuyorz(bu zamana kadar bulunmadım ama ovunmek olmasın dıye Hep Biz demek zorundayım cunku bız BİRİZ), yapmıs oldugumuz davranısın kotulugunun farkındayız ama dusunmuyoruz karsımızdakı kız "ya benım annem,bacım,teyzem,halam..." olsaydı dıye!

Onlarda bızlere "sapık,dolandırıcı,gorgusuz,barbar,saygısız,..." gıbı terımleri biz TÜRKLERE yakıştırıyorlar! Haklılarda aramızdakı uc bes  terbıyesız,dengesız,sapık ınsanlar hatta Cocuklar yuzunden bızlerın topu yanıyor!

Hatta goruyoruz kı burda(sıtemızde) bıle coluk cocuk ve dengesız,sevıyesız ınsanlar yuzunden bırbırımıze gırdıgımız oluyor!

Adamların bızı sevmemesını normal gorenlerdenım! biz kendımızı duzeltmedıgımız surece onların bu on yargısı devam edıcek! Ben bıle artık kendı mılletımden sogmaya basladım,onlar nasıl sevsınler diyenlere hakverır oldum!...

Allah Bizleri İslah Etsin...

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

çok ta titkimde avrupalı beni sevmiş sevmemiş ben geçmişimi iyi bilirim medeniyeti de biz öğrettik insanlığıda.

isyanda sergerde....
Toplam Hit: 8459 Toplam Mesaj: 47