Avukat Tanıdığı Olan Varmı ?
-
Arkadaşlar sizce kim haklı ? hakkımı arayabilirim umarım yargı aracılığı ile.. :/
Şimdi Bugün akbanka gittim kredi alcaz hem onu sorayım hemde para yatırym hesaba dedim.. 2 tane hesap var birisi vadesiz diğeri öğrenci hesabı (kart ücreti yok die açtırdım)..
ben 1 yıldır vadesizi kullanmıyordum 24 ytl yıllık ücreti hesaba para yatırsam direk alacak tabi..
memura verdim 40 lira dedim öğrenci hesabına yatırıcam .. üstüne basa basa hemde.. adam oke dedi abi 5 saniye
sonra oflamaya puflamaya başladı nooldu dedim ? dedi yanlış yaptım otomatik aldı diğer hesaptan 24 lira sistem feln dedi.. diğer hesaba yatırmış MAL parayı! :/
işlemi geri almaya çalıştı oda olmadı sistem kabul etmedi tabi.. dedi ; bi ara bakalım müşteri hizmetlerini anlat öğrenciyim de belki geri verirler paranı.. oke aradım tabiki müş. hizmetleride geri vermedi..
adam gitti yetkili hatuna sordu feln hatun geldi bana nedn diğerini kullanmadığn halde kapatmıyosun feln.. dedim kullanmaya kullanmaya kapanır die kapatmadım dedim .. sizin memur yüzünden ben paramdan mı olcam dedim..
hatun dedi sistem değişti artık öğrenci hesabınada yatırsan kesilirdi ordan feln dedi.. yalana bak! dedim lan 15 gün önce 1- ay önce feln sürekli yatırdım btm den öğrenci hesabıma hiç sorun olmadı kesmedi ?!!
dedi sistem deişti yapacak bişey yok feln.. çıktım müdüre müdür de üste çıkıyor diyor neden kapatmadın diğer hesabı feln dedim ya bu sistem değişikliği varmı sizin yönetmelikte ?!
var dedi.. bence yalan tabi.. velhasıl kelam gitti benim domain parası 24 lira 16 lirayı geri aldım hesapların ikisinide kapattırdım .. şimdi hakkımı arıcam eğer kanunlar benden yana ise .. inşallah yönetmeliklerinden öle saçma bi kural yoktur..
-
Moon_Shine bunu yazdı:
-----------------------------
kizinami alicaksin?..
anlamadım ? -
Ağlamayana meme yok.
cumartesi ptt deydim kadın soyismi kızlık soyadı olduğu için parayı alamıyordu en sonunda ne yaptı ne etti bağırdı çağırdı güvenlikleride vucut diliyle allem etti küllem etti sonunda 5 kişinin üstesinden geldi aldı parayı.
o anda bağıracaktın. bağırıpta konuşacaktın. bir daha git sormaya bu sefer bağırarak konuş.
ha bu arada teodos avukat sanırım.
-
hoca aynı şey başıma geldi ama bende 2 banka birden 25 biri 25 biri kesti hesaptan. aradım ögrencilik bittigi için ispatlayamadım.yanlız son haberlerde kazanıp geri olan oluyo ancak untumayalım ki. Bankacılar işini saglam kazıga baglamışlar. O bizim okumadıgımız 12 puntodan küçük yazılar neler içeriyo her halükarda adamlar haklı ne yapcan sineye çekcen.çünkü imzalayıp kabul ediyorum diye kabul etmişiz.
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar sizce kim haklı ? hakkımı arayabilirim umarım yargı aracılığı ile.. :/
Şimdi Bugün akbanka gittim kredi alcaz hem onu sorayım hemde para yatırym hesaba dedim.. 2 tane hesap var birisi vadesiz diğeri öğrenci hesabı (kart ücreti yok die açtırdım)..
ben 1 yıldır vadesizi kullanmıyordum 24 ytl yıllık ücreti hesaba para yatırsam direk alacak tabi..
memura verdim 40 lira dedim öğrenci hesabına yatırıcam .. üstüne basa basa hemde.. adam oke dedi abi 5 saniye
sonra oflamaya puflamaya başladı nooldu dedim ? dedi yanlış yaptım otomatik aldı diğer hesaptan 24 lira sistem feln dedi.. diğer hesaba yatırmış MAL parayı! :/
işlemi geri almaya çalıştı oda olmadı sistem kabul etmedi tabi.. dedi ; bi ara bakalım müşteri hizmetlerini anlat öğrenciyim de belki geri verirler paranı.. oke aradım tabiki müş. hizmetleride geri vermedi..
adam gitti yetkili hatuna sordu feln hatun geldi bana nedn diğerini kullanmadığn halde kapatmıyosun feln.. dedim kullanmaya kullanmaya kapanır die kapatmadım dedim .. sizin memur yüzünden ben paramdan mı olcam dedim..
hatun dedi sistem değişti artık öğrenci hesabınada yatırsan kesilirdi ordan feln dedi.. yalana bak! dedim lan 15 gün önce 1- ay önce feln sürekli yatırdım btm den öğrenci hesabıma hiç sorun olmadı kesmedi ?!!
dedi sistem deişti yapacak bişey yok feln.. çıktım müdüre müdür de üste çıkıyor diyor neden kapatmadın diğer hesabı feln dedim ya bu sistem değişikliği varmı sizin yönetmelikte ?!
var dedi.. bence yalan tabi.. velhasıl kelam gitti benim domain parası 24 lira 16 lirayı geri aldım hesapların ikisinide kapattırdım .. şimdi hakkımı arıcam eğer kanunlar benden yana ise .. inşallah yönetmeliklerinden öle saçma bi kural yoktur..
Kardeş bişey yapabileceğini zannetmiyrum. çünkü bile bile yapmış olsa bile senin Öğrenci hesabı dediğini senden başkasına inandıramazsın. -
thehunturk bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar sizce kim haklı ? hakkımı arayabilirim umarım yargı aracılığı ile.. :/
Kardeş bişey yapabileceğini zannetmiyrum. çünkü bile bile yapmış olsa bile senin Öğrenci hesabı dediğini senden başkasına inandıramazsın.
abi tepemde 10 tane kamera var.. onların kayıtları var en azından .. :'( -
dün haberlerde gördüm. kart yıllık ücretini ödemek istememiş adam. banka dava açmış. sözleşmede böyle bişey geçmedigi icin mahkeme bankayı haksız buluyo ve adam yüklü bi tazminat alıyo. yıllık kart ücretini de ödemeden :) bilen biri varsa ayrıntılı anlatır şimdi.
-
24ytl için mahkemeye dava acacaksan dava için daha fazla para odeyeceksın oyuzden degmez kardeşim ;)
-
1011010 bunu yazdı:
24ytl için mahkemeye dava acacaksan dava için daha fazla para odeyeceksın oyuzden degmez kardeşim ;)
abi eğer davamda 100%100 haklıysam gözümde değil.. -
katılıyorum haklı durumdayken bağırıp çağırınca işlemleri hemen her yerde hallediyolar. fakat buradaki yıllık hesap ücreti olduğu için sistem otomatik tahsil ediyor ve bu işlem iptal edilemiyor. ancak senin söylemene rağmen para yanlış hesaba yattığı için yanlış işlem yapanı şikayet edebilirsin parayı geri alman imkansız. şikayet edersin yanlış işlemi yapan onuda çok çok uyarırlar o kadar.
-
müdürüne gittim ama bi cacık olmadı..