Avukat Veya Avukat Adayı Var Mı?
-
Küçük kardeşim akrabamız olacak bir xxx'in yanında 2 yıl çalıştı.Bu süre zarfında işler kötüye gittiği için ve akraba bankaların kara listesinde olduğu için kardeşime 10 milyarlık kredi çektirmiş.Gel zaman git zaman banka borcu istemeye başladı.Akrabaya söyleyince; kardeşimin zaman zaman para çaldığını,.bu yüzden borcu ödemeyeceğini söylemiş.Peder ayda,yılda bir geliyor eve.Valide desen şu an uykuda olanları unutmaya çalışıyor.Akraba müsveddesi öyle bir konuşmuş ki kadın deliye dönmüş.Bugün akşama doğru haciz gelicek sanırsam.Böyle birşey olabilir mi?Evde biraderin üstüne hiçbişey yok.Yaşı 22 yani kişi ehliyetini çoktan lkazandı.Ve evdeki herşey pederin üstüne.
-
walla hoca allah kolaylık versin bence git patronun kafaısna silahı dayayın alın parayı
haciz olayındada bence bişe olmaz gibime geliyo
-
hoca bir fikrim yok ama çok geçmiş olsun :|
-
eğer biraderin yapmayacağından emin olsam hapismiş,günahmış dinlemem gider, çıktığı deliğe geri sokardım.
-
sanırım karatahta avukattı veya avukat adayı
-
hocam teodos da avukat çok geçmiş olsun
-
Büyük geçmiş olsun abi.Konuyu zıplatıyorum belki yardımcı olan birileri çıkar.
-
-
hacı bildigim kadarıyla üzerine mal varlıgı olmayan sahıslara hapis cezası veriyorlar
-
hocalar benim de kredi kartı borcum var, 3 aydır asgarisini ödeyemiyorum. 1 en geç 2 ay daha ödicem ama bugün mesaj geldi ödemen azım son gün diye.
napabilirim ne olabilir? öğrenciyim öğrencilik hayatım...
sadece 1-2 ay lazım ya bitiricekler beni. kartı verirken kolaylıkalr yapıyolar ama şerefsizler!
-
bununla ilgili kredi kartı mağdurları için bir yasa çıkmıştı sanırım..
eşit taksitlere falan bölünüyordu
ama tam hakim değilim bi araştırmak lazım google dan veya avukatlara sormak lazım bire bir.
Toplam Hit: 5019 Toplam Mesaj: 19