Avustralya'da Yasayan Var Mi Aramizda?
-
bi gün ülkeden gidersem avustralya'ya kaçmayı düşünen biri olarak şu post şurda dursun.
-
-
@literatur ooo super Ankara'ya donunce dayanirim kapisina :3
@bosluk cok tesekkur ederim pm attim
@ephesus gidersem en azindan tatile gelir misafirim olursun sana kangru barbeku yaparim
@seryolcu hocam gidersem ekoloji calismaya gidicem gibi duruyor zaten, hem de su ekosistemi :D timsahlar denizanalari kopek baliklari hepsiyle kanka olucam.
-
Avustralyada 10 yıl yaşayıp temelli geri dönüş yapmış birini tanıyorum sorunuz varsa iletmeyi denerim
-
Ben de diyorum bu kim. Antin kuntin işler. Akademik ya da benzer birsey olsa bari.
-
@TheM4D hocam ne icin orda bulundugunu ve niye dondugunu, oralarin eksilerini eksiklerini sorabilirsen cok sevinirim.
@Taruz sen yavru timsah sevicem diye kiskanirsan evren bana orda parmagi biraktirir, aman :D
-
Kafam kadar örümcek var. Evlerde tuvaletlerde pıtır pıtır geziyorlar.
Sabah bi uyanıyosun yüzünde tarantula.
Bence gitme.
-
türkiyeden siktir olup gitme planlarımın arasında başı çeken ülke : )
herkes gibi abd öncelikli, ancak nedense gönlümden hep avustralya geçiyor.
bilmiyorum o topraklarda ne varsa beni çağırıyor sanki.
şu sıralar aklım meksikaya takıldı birazcık. ispanyolca dil kursu diye çıksam gitsem dönmesem bi daha..
ancak oralarda da iş güç durumu zormuş. :(
mürede bacım ola ki eğer gidersen, temelli kalmaya karar verip, vatandaş neyim olursan beni de al he mi ?
çek kurtar beni bu hayattan :D
-
Hayvanların birtek ormanlar da yasadıgına tepki bir ülke diye biliyorum amaaa yaşam şartı , eğitimi , insanları olarak bizden ve diğer ülkelerden üstün diye duydum/ve belgesel video aracılıgı ile fikirlerim bu yönde olustu. maddiyat , eğitim sosyal yasam , eglence ve insanları itibari ile çok çok iyi oldugu söyleniyor. hatta birçok ülkeyi görmüş birinin , sıralaması içerisinde avustralya 3. sırada idi :) hayırlı ugurlu olsun :))) bende konuyu favorilere alayım da , ülke hakkında yazan yasayan biri olursa bilgi edinirim :D
-
Musait bir zamanda Au ile ilgili konu açıp bütün detayları anlatırım