AXE Africa Satan Veya Satılan Yer Bilen
-
Şu AXE Africa'nın deodorant kokusuna bayılıyorum hatta cidden takıntı düzeyinde bir ara hiç bir yerde bulamıyordum AXE Dark Temptation seti aldım ama pişman oldum bir markette Africa gözüme çarptı son 3 kutu kalmıştı hepsini direk aldım anılarım canlandı derken tekrar bağlandım bu kokuya bunun duş jeli ve parfümünü hiç bir yerde bulamıyorum resmen internettede yok gibi birşey Africa'nın duş jeli ve parfümünü bulabilecek ve getirtebilecek var mıdır ??
Her yerden mürid çıkıyor belki AXE'dan da çıkar umudu :)
TheAvenqer tarafından 03/Ağu/18 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
HAHAHAH
geçen marketin arka taraflarından tozların arasından 1 tane buldum hemen aldım :D
liseden beri hayranıyımdır kendisinin
-
DJ_Alper bunu yazdı
HAHAHAH
geçen marketin arka taraflarından tozların arasından 1 tane buldum hemen aldım :D
liseden beri hayranıyımdır kendisinin
elazığda evin yakınlarında bir yerde daha buldum fakat eski kutu :) şu kapak tasarımı kötü olan kutudan ( en son tasarım değil bir öncesi )
Edit : Parfüm değil deodorant
TheAvenqer tarafından 03/Ağu/18 14:45 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
RimPalace bunu yazdı
yok hocam bu deodorantı bunlar bulunuyorda duş jeli ve parfümü yok piyasada
-
RimPalace bunu yazdı
Tekliden 3 tane almak daha ucuza geliyor lol
Axe Twitter hesabından belki bilgi alınabilir: twitter.com/AxeTurkiye
-
https://www.paramarkada.com/Axe-Dus-Jeli-Africa-250-ml,PR-342.html siteyi tanımam bilmem ama stokta var gibi..
-
Liseden beri kullandığım ürün. After Shave bazı sitelerde gözüküyor ama, parfüm yok maalesef yurt dışındaki müritler de sağa sola gittiklerinde görürlerse bizi bilgilendirsinler bari, şu parfümden bulsam beşer beşer alırım.
-
watervay bunu yazdı
https://www.paramarkada.com/Axe-Dus-Jeli-Africa-250-ml,PR-342.html siteyi tanımam bilmem ama stokta var gibi..
az önce aradım müşteri temsilcisi ile görüştüm bakalım telefon numaramı bıraktım depoya sorup beni arayacaklarmış şimdiden sağolasın hocam
-
merak ettim şimdi bunun kahve rengisi var bende onu alıyorum ama bu nasıl acaba :D