AXE Africa Satan Veya Satılan Yer Bilen
-
do_som bunu yazdı
merak ettim şimdi bunun kahve rengisi var bende onu alıyorum ama bu nasıl acaba :D
bunu mu kullanıyorsun hocam

-
TheAvenqer bunu yazdıdo_som bunu yazdı
merak ettim şimdi bunun kahve rengisi var bende onu alıyorum ama bu nasıl acaba :D

aynen
-
do_som bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıdo_som bunu yazdı
aynen
hocam bu tam bir rezalet (bana göre ) parfümünü denedim başta hoşuma gider gibi oldu gaza geldim gittim 2 tane deodorantını aldım 2 tane duş jelini 1 tanede parfümünü aldım 1 gün sonraki pişmanlığım :( ama yapacak birşey yoktu AXE Africa bulamıyordum hiç bir yerde en son bulunca işte tekrar bağlandım sonuç bu konudayım :)
-
TheAvenqer bunu yazdıdo_som bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıdo_som bunu yazdı
aynen
hocam bu tam bir rezalet (bana göre ) parfümünü denedim başta hoşuma gider gibi oldu gaza geldim gittim 2 tane deodorantını aldım 2 tane duş jelini 1 tanede parfümünü aldım 1 gün sonraki pişmanlığım :( ama yapacak birşey yoktu AXE Africa bulamıyordum hiç bir yerde en son bulunca işte tekrar bağlandım sonuç bu konudayım :)
onun bende anısı var ondan alıyorum. lise zamanında bimden almıştım :D o zamanları anmak için nostaji yapmak için :D
-
TheAvenqer bunu yazdıwatervay bunu yazdı
https://www.paramarkada.com/Axe-Dus-Jeli-Africa-250-ml,PR-342.html siteyi tanımam bilmem ama stokta var gibi..
az önce aradım müşteri temsilcisi ile görüştüm bakalım telefon numaramı bıraktım depoya sorup beni arayacaklarmış şimdiden sağolasın hocam
Müşteri Hizmetleri Temsilcimizle yapmış olduğunuz görüşmeye istinaden size dönüş sağlamaktayız. axe africa duş jeli ürünü şuan stoklarımızda tükenmiş durumdadır. Axe africa grubu ürünlerinin herhangi biri stoklarımıza girdiğinde tarafınıza bilgi verilecektir.
-
Geçenlerde gratiste 4 al 2 ödekampanyası vardı gold black ne vasa aldım. africa yoktu sanırım. 4 adet 30 lira
-
https://www.happycenter.com.tr/Axe_Dus_Jeli_250ml_Africa20080826
-
watervay bunu yazdı
https://www.happycenter.com.tr/Axe_Dus_Jeli_250ml_Africa20080826
yarın bunlarıda arayıp sorarım ama artık pek bir umudum kalmadı gibi tek umudum Axe Türkiye
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı
Geçenlerde gratiste 4 al 2 ödekampanyası vardı gold black ne vasa aldım. africa yoktu sanırım. 4 adet 30 lira
he ya kampanya da ne kampanya ben tek başıma uzunca bir süre ihtiyacımı karşılarım :) 2 alana 2 bedava kampanyası 1 apollo, 1 you(sarı çizgili), 2 refreshed aldım :) ama evet africa yoktu bende severdim onu yok ortalıkta.
-
cohndoe bunu yazdıRaKBeNaDaM bunu yazdı
he ya kampanya da ne kampanya ben tek başıma uzunca bir süre ihtiyacımı karşılarım :) 2 alana 2 bedava kampanyası 1 apollo, 1 you(sarı çizgili), 2 refreshed aldım :) ama evet africa yoktu bende severdim onu yok ortalıkta.
tavsiye ettiğin var mı hocam ??